Kérastase Elixir Ultime Grand Crus

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus Oljor

Kérastases populära Elixir Ultime hårolja utökar nu med tre varianter för mer specifika hårtyper. För fint och känsligt hår, försvagat hår och för färgbehandlat hår. De tre nya har fått olika ingredienser med extrakt från immortal moringa, millennium rose och vitt te.

Håroljan har vunnit flera priser och jag kan bara hålla med om att den är riktigt bra. Saftigt pris, så vill du tjäna en slant bör du vänta tills oljorna dyker upp på de engelska webbshopparna.

Några droppar av Elixir Ultime och hårstrået blir lätt och silkesmjukt. Kraften av en mångsidig formula för att ge näring, försköna, skydda och skänka glans åt håret. En ny skräddarsydd skönhetsritual. Elixir Ultime har en Oleo-Complexe teknologi som omfattar en kraftfull kombination med essentiella fettsyror och ämnen välkända för sina mjukgörande egenskaper.

 • Grön flaska för försvagat hår — Immortal Moringa
  Med extrakt av Immortal Moringa – känt som “Livets Träd”, vars koncentrat innehåller höga halter av olika näringsgivande vitaminer och mineraler som är vitala för ett optimalt välmående hår. En lätt formula som skänker essentiella näringsämnen åt ett försvagat hår. Försvagat hår får omedelbart en återuppbyggd och vårdad känsla. Doft av orientaliska tränoter med tillskott av fräsch citrus.
 • Rosa flaska för färgat hår — Imperial Tea
  Med extrakt av vitt te rikt på antioxidanter, hjälper Imperial Tea till att förhöja intensiteten hos ett färgat hår. En formula med en rik konsistens som skänker antioxidanter åt färgat hår. Det färgade håret blir inte matt och reflekterar ljus och glans. En mjuk blommig doft som delikat balanseras med uppfriskande fruktiga toner.
 • Lila flaska för fint och känsligt hår — Millennium Rose
  Med extrakt av Millenium Rose – en ros med ursprung i Provins i Frankrike som är legendarisk för sina exceptionella egenskaper. Bland annat är den är rik på antioxidant som hjälper att bekämpa fria radikaler, orsakade av exempelvis UV-strålning.
  Genom en oerhört lätt formula skänks en anpassad mängd näring utan att tynga ner håret. Skänker ett tunt, fint hår näring och gör det lätt och silkesmjukt. Fylld av en skir blommig doft med en antydan av ljuvlig fräschhet.
 • Originalet för alla hårtyper
  Ett unikt skönhetselexir som är anpassat till varje kvinnas behov och passar alla hårtyper. Kerastase lanserar och introducerar oljans magi med Elixir Ultime; Kerastases första mångsidiga och förskönande vård berikad med en kombination av fyra dyrbara oljor.
  Pracaxiolja: Känd för sina närande och stärkande egenskaper
  Arganolja: Känd för sina skyddande och närande egenskaper.
  Majssolja: Ger näring och glans till håret.
  Kameliaolja: Innehåller viktiga fettsyror samt vitamin E som är skyddande och ger mjukhet till håret.

Finns att köpa: Fri frakt tom sista juni hos Bangerhead.se (319kr-359kr, 125ml)

Se mer!

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus

Kérastase Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Kérastase Elixir Ultime Grand Crus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.