Kubiss Glimmer Glow Recension, Swatches, Bilder

Kubiss Glimmer Glow

Kubiss Glimmer Glow

3

Kubiss Glimmer Glow är ett kompakt puder och fungerar både som highlighter, rouge och bronzer. Glimmer Glow finns i tre olika nyanskombinationer och det här är inte de bästa jag provat, men helt okej som budgetalternativ. De är mycket pigmenterade och pudret är mjukt. Kompaktdosan är av plast och pudren hade en tendens att sitta lite löst i denna. Jag gillar No2 bäst av dessa tre, men jag vet att det finns fler färger av dem i England. Bland annat en ljusare variant med toner av persikorosa och beige. Kubiss säljer även en matt bronzer.

Shade No1 har tre olika varma bronzer och en vitbeige highlighter. Alla nyanser har en satin finish.

Shade No2 är en något kallare version av den första, men har en varmare highlighter. Den mörkaste har en ynka mer skimmer i sig än de andra som har satin finishes.

Shade No3 används till fördel som rouge med sina rosa nyanser. Mauve, ljus- och gammelrosa gör det lätt att mixa för varje hudton. Den ljusaste nyansen har skimmer, de andra har satin finishes.

Finns att köpa: Hitta din återförsäljare här. ca pris 25 SEK

Se fler bilder & swatches!

Kubiss-Glimmer-Glow001

Kubiss Glimmer Glow

Kubiss-No1-Glimmer-GlowShade No1

Kubiss-No1-Glimmer-Glow001Shade No 1

Kubiss-No1-Glimmer-Glow-SwatchesShade No 1

Kubiss-No2-Glimmer-GlowShade No 2

Kubiss-No2-Glimmer-Glow001Shade No 2

Kubiss-No2-Glimmer-Glow-SwatchesShade No 2

Kubiss-No3-Glimmer-Glow001Shade No 3

Kubiss-No3-Glimmer-GlowShade No 3

Kubiss-No3-Glimmer-Glow-SwatchesShade No 3

Kubiss-No2-No3Glimmer-Glow-SwatchesShade No 2 & No 3

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.