Kultcremen Eucerin Aquaphor till Sverige

Kultcremen Eucerin Aquaphor till Sverige

Kultcremen Eucerin Aquaphor till Sverige

Nu lanseras “mirakelprodukten” Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm i Sverige. Aquaphor Soothing Balm är en universalprodukt som lugnar, mjukgör och skyddar mycket torr, sprucken, irriterad och skadad hud och är bland de mest rekommenderade produkterna av dermatologer och barnläkare i USA. Eucerin Aquaphor Soothing Balm har utsetts till favoritprodukt av en rad Hollywoodprofiler och produkten är vida omskriven internationellt.

Aquaphor Soothing Skin Balm är en lugnande gel-creme som stödjer förnyelseprocessen hos skadad hud och hjälper till att återställa slät och frisk hud. Produkten är marknadsledande i USA, kliniskt visad mycket hudvänlig och täpper inte till porerna.

Universalprodukt för hela kroppen

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm är vattenfri och innehåller endast 7 ingredienser. Huvudingredinserna är Panthenol och Bisabolol som stödjer hudens naturliga förnyelseprocess, medan paraffinbasen i cremen skapar en skyddande barriär för fuktig miljö och agerar som en ”andra hud”. Barriären är halvgenomtränglig vilket gör att huden kan andas, samtidigt som den fuktiga miljön stödjer förnyelseprocessen. Produkten passar både kvinnor, män och barn, även spädbarn, med mycket torr, sprucken, narig eller irriterad hud i ansikte, på kropp, händer eller fötter. Till skillnad från majoriteten av multifunktionella produkter har Eucerin Aquaphor kliniskt visade resultat vad gäller att stödja hudens egen förnyelseprocess och återställa slät och frisk hud.

Säker för känslig hud och lugnande efter laser, peeling och dermabrasion

Eucerin Aquaphor Smoothing Balm är fri från parfym, färg, alkohol och konserveringsmedel och den passar alla känsliga hudtyper. Eucerin Aquaphor Soothing Balm fungerar lugnande efter dermatologiska behandlingar som microdermabrasion, kemisk peeling och laserbehandlingar. Eucerin Aquaphor Soothing Balm har utsetts till favoritprodukt av en rad Hollywoodprofiler och produkten är vida omskriven internationellt.

Finns att köpa: I butik hos Apoteket, ca 89 SEK

Pressreleaser Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.