Vinn Eucerin Aquaphor! (värde ca 267kr)

Vinn Eucerin Aquaphor! (värde ca 267kr)
Vänligen läs igenom all text! Nu har tre läsare chansen att vinna varsin Eucerin Aquaphor (värde ca 89 SEK styck).

Följ instruktionerna i widgeten för att medverka i dragningen! Tävlingen avslutas måndag 12/11-2012 (se tidsnedräkning i widgeten). Lämna din kommentar i kommentarsfältet om varför du vill vinna eller vilken kräm du använder mot torr hud just nu! MEN! Du måste registrera din medverkan i widgeten för att du ska kunna bli dragen som vinnare. Om du inte kan se widgeten, prova att uppdatera din webbläsare alternativt installera javascript!

a Rafflecopter giveaway

Läs övriga tävlingsregler! Klicka vidare →

Inslag Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

9 reaktioner till “Vinn Eucerin Aquaphor! (värde ca 267kr)”

 1. Åh spännande! Jag vill absolut vara med och tävla!
  Jag vill vinna den här krämen dels för att min hy blivit så torr under denna långa vinter och sedan kunna dela med mig av den här till min käre make som lider av svår psoriasis. Tror det kan lindra iaf.
  NU håller jag tummarna. 🙂

 2. Jag vill vara med och tävla!
  Jag villgärna vinna för att testa om denna krämen kan hjälpa mina hudproblem.

 3. Jag vill vinna för, det känns som att vintern med dess torra luft har berövat mig på all hudfett. Särskilt på smalbenen och händerna, som jag inte ens vågar kolla ner på. Just nu använder jag Vichy Nutri-repair cream som jag köpte igår, få se vad den kan utföra.

 4. Jag vill gärna vinna då jag just nu håller på med en intensivbehandling med AHA/BHA och huden är extra känslig. Enligt beskrivningen är det ju just sånt som krämen är duktig på, så jag är nyfiken! 🙂

 5. Hej!
  Jag vill himla gärna vinna. Jag har rosacea och dom krämer jag måste använda för att hålla rodnad och knottror i schack, gör min hy sååå torr. Har provat vanliga ansiktskrämer jag har hemma, men dom hjälper inte. Men kanske dom här kan hjälpa!

  Jag håller tummarna för att turen är med mig:)

 6. I höstas slog min hy bakut totalt och gick från fet till supertorr bara på några veckor så jag letar desperat efter en mirakelkur då inget verkar lindra. Hoppas på att Aquaphor kan vara lösningen!

 7. Jag har jättetorr hud, speciellt i ansiktet. Använder Canoderm från Apoteket och om jag glömmer det någon kväll så blir ansiktet alldeles stelt.
  Alltså:
  Min hud är torr och stram
  och jag börjar bli en gammal dam.
  Rynkor dyker också opp,
  men mot det vill jag sätta stopp!

 8. Jag vill jättegärna vinna! Eucerins produkter brukar vara bra så nu är jag nyfiken på denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.