La Femme Cosmetics Blush On Rouge från Makeupmania & Cocktail Cosmetics

La Femme Cosmetics Blush On Rouge

La Femme Cosmetics Blush On Rouge

La Femme Blush On Rouge finns att köpa både i pannform och vanlig dosa. Paletten är en stadig kartong, har magnetbotten och rymmer 12 rouge eller ögonskuggor från La Femme.

Jag köpte 12 rouge via amerikanska Makeupmania. Beställde 31 januari och fick paketet förra veckan (16/17 februari). MakeUpMania är överbelastade av beställningar, likaså deras kundservice och de svarar inte på mail mer än nödvändigt. Dem är, av mina egna efterforskningar, sega med att leverera både inrikes och internationellt. Dessutom blev två rouge utsålda under tiden min order väntade på att bli packad. Samma dag som paketet skulle skickas dök ett av de slutsålda rougen upp.

MakeUpMania är väldigt trevliga och pålitliga till trots. När de väl började svara på mina meddelanden fick jag meddelanden tillbaka under 5 minuter för varje ny fråga jag ställde.  De frågade bland annat om jag ville vänta en extra vecka på att mitt slutsålda rouge skulle komma in igen. Men den risken ville jag inte ta om något annat skulle sälja slut under tiden. Trots det kan tänka mig att köpa handla från dem igen, om jag är ointresserad av leveranstiden vill säga.

Paletten och ett av rougen köpte jag från brittiska Cocktail Cosmetics. De anlände efter drygt två veckor, vilket är mer en normal leveranstid. En del rouge säljs inte på MakeUpMania och vice versa, så det kan vara bra att veta. Brittiska love-makeup.co.uk har det minsta utbudet av La Femme Cosmetics.

Rougen kommer upp snarast i två inlägg med rosa/fuchsia i ett, och de mer neutrala i ett annat.

Finns att köpa: Cocktail Cosmetics [UK], Love-makeup [UK] , Makeupmania [US]

Se mer bilder

La Femme Cosmetics Blush On RougePaletten rymmer 12 La Femme-rouge eller ögonskuggor. 

La Femme Cosmetics Blush On RougePå baksidan av paletten finns små hål för att enkelt byta ut rougen från magnetplattan.

La Femme Cosmetics Blush On RougeAlla rouge har sitt namn skrivet på pannans baksida.

Coral

La Femme Cosmetics Produktnyheter Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.