Lansering av Gina Tricot Beauty

Gina Tricot Beauty

Gina Tricot Beauty

Gina Tricot lanserar i mars sin första kollektion med skönhetsprodukter. I kollektionen ingår ögonskuggor, läppstift, nagellack, sminkborstar, penslar och bodylotion.

Först ut släpps runt 40 artiklar som kommer ökas upp till ett fullt makeupsortiment under våren.

— Våra kunder vill kunna köpa allt på ett och samma ställe. I och med det vill vi erbjuda dem mer
än bara våra kläder. Smink är ett roligt uttrycksmedel som rimmar väl med resten av vår affärsidé.
Den här satsningen är ett naturligt steg för oss och vår fortsatta utveckling, säger Anna Appelqvist,
design- och inköpschef.

Priserna ligger på 19–69 kr och produkterna finns till försäljning i 73 utvalda butiker i samtliga
fem länder och på www.ginatricot.com med start torsdag 15 mars.
Inga av produkterna är djurtestade och allt är parabenfritt.

Kategorier
Produktnyheter

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

21 svar på ”Lansering av Gina Tricot Beauty”

Är själv riktigt dålig på att använda rosa, men det här kändes faktiskt väldigt bärbart för min del! Jo jag tänker också på MNY, men om jag får gissa så tror jag MIYO har ersatt MNY då de har rensats ut från flera av mina lokala MNY-försäljare.

Trist att de använder sig av djurhår i sminkborstarna. Det känns så onödigt. Dessutom ser de inte ut att vara av bra kvalitet heller, om de är klippta så ojämnt som på produktbilderna.

Har inte sett borstarna IRL ännu men personligen gillar jag inte djurhårsborstar alls lika bra som syntetiska.

Huruvida deras sminkprodukter är djurtestade är jag nyfiken på, men oftast så brukar företag vara väldigt tydliga med att framföra något om det kan det. Alltså är sannolikheten rätt stor att de är djurtestade, för jag har inte hört eller sett det motsatta.

Kontaktade dem för flera veckor sedan och fick ett direktsvar att de skulle återkomma inom ett par dagar, men har inte fått svar ännu. Bor inte långt från deras “högkvarter” så kan alltid gå dit och klaga på deras kundservice. Haha är dock inte så vred som det låter — fick en plötsligt energi till att klaga lite 😀

Nej vad jag vet har de ingen koppling till varandra. Jag hörde för längesedan att MNY skulle utgå och min gissning är att MIYO kommer att börja säljas på samma ställen och ta deras ”plats i hyllan” så att säga. Men det är bara min gissning som sagt så vi får se hur det blir sen!

Ah, jag förstår. De påminner verkligen om varandra. Jag var aldrig jättelockad av MNY och vet inte om jag egentligen är det av MIYO heller faktiskt. Men jag har å andra sidan inte testat någon av deras produkter, så det är ju lätt att stå vid sidan av och säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.