Lindex Beauty Nail Polish

Lindex Nailpolish

Lindex Nail Polish

Lindex Nail Polish (7 ml, 39,50 SEK) beskrivs som ”färgglatt nagellack med bra hållbarhet och glansig finish fullända looken.” Lindex rekommenderar att man applicerar två lager för en hållfast yta och en snygg, jämn färg. I Lindex nagellackssortiment ingår också Gel Polish (10 ml, 79 SEK), men det är bland standardlacken som jag tycker det finns roliga färger och nyanser. En notering jag gjort inför denna recension är att ett av de vanliga lacken har hamnat på sidan för Gellacken. Nagellacken kan inte heller levereras till adresser på Gotland pga att de klassas som farligt gods och innehåller flamfarliga ingredienser. Huruvida nagellacken finns eller ej i Lindex-butiken på Gotland låter jag vara osagt.

Lindex Nagellack är inget nytt släpp eller re-lansering, men jag var så nyfiken på att testa lite av klädmärkenas makeup och fastnade således för Lindex lack. De är fina färger, men bilderna på hemsidan överensstämmer inte med hur de ser ut i realiteten. Av de tre lacken jag köpte är det rosa Coral Pink nr 11 mest olik. På hemsidan ser det korallrött ut och det röda Brick nr 101 ser hallonrött och mer krämigt ut på bild. Forest Green nr 85 tycker jag dock de fångat färgåtervisningen till 100%.

Samtliga swatches har två lager. Det gick att fuska lite med Brick Red, det funkar med ett lager om du har bråttom, men här nedan applicerade jag två. Forest Green har en tydlig blå/turkos ton vid ett lager, men blir mer grönt vid två lager. Coral Pink såg ganska mesigt ut med ett lager, annars hade jag nog tänkt mig att detta borde funka med ett lager också. Jag skulle kunna tänka mig att köpa Lindex Nail Polish igen, men då behöver det vara något lite mer extraordinärt eller i samarbete med någon. I nuläget så finns det bättre lack hos andra kedjor, med lika spännande nyanser och ett mer uppdaterat nagellackssortiment.

Lindex Coral Pink (11) Nail Polish

Lindex Forest Green (85) Nail Polish

Lindex Brick (101) Nail Polish

Nagellack Lindex

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.