Nyhet! The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask och Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil

The Body Shop HEMP OVERNIGHT NOURISHING RESCUE MASK

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask (195 SEK / 75 ml)

Denna fuktbomb lägger sig som en vårdande hinna på huden och överöser fukt till torr och flagig hud i upp till 72 timmar – tack vare den vårdande hampafröoljan. Masken är också berikad med Community Fair Trade-producerad aloe vera från Mexico, som tillsammans med hampafröoljan samarbetar för att intensivt vårda och lena huden.

The Body Shop Hemp Hydrating and Protecting Shower Oil001

Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil (115 SEK / 250 ml)

Den nya duscholjan bildar ett silkeslent, krämigt lödder som milt rengör och friskar upp mycket torr hud, och hjälper samtidigt till att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans. Duscholjan är berikad med 10% vårdande hampafröolja och mjukgörande sojaolja, vilket gör även denna till en fuktbomb som mjukgör och vårdar huden.

Finns att köpa hos The Body Shop den 21/1-2020

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.