L’Oréal Glam Bronze GG Cream Swatches & Bilder

Loreal-Glam-Bronze-GG-Cream

L’Oréal Glam Bronze GG Cream

L’Oréal Glam Bronze GG Cream är färgad kräm för att ge glow till ansiktet. GG står för ‘genious glow’ och ger mer glow än färg till ansiktet.
För att få lite bronzead hy fick jag applicera lager efter lager. Jag tycker inte det är den bästa produkten för konturering eller som bronzer. Som highlighter fungerar den lite bättre, men jag skulle inte kalla den en fullfjärdrad highlighter heller. Enligt L’Oréal ska den ha en BB creams återfuktande och utjämnande effekt. Den känns lite fuktig på huden och för mig som föredrar mer nedmattande produkter i sommarsolen så känns den inte speciell aktuell för mig! Jag skulle rekommendera den för riktigt ljus hy som vill ha lite färg som ser någorlunda naturligt ut.

Finns att köpa: Online hos KICKS. I butik hos bl a Åhléns, H&M för 149 SEK

Se fler bilder & swatches!

Loreal-Glam-Bronze-GG-Cream

Loreal-Glam-Bronze-GG-Cream-Ingredients

Loreal-GG-Cream-Swatches
Loreal-Paris-GG-Cream-SwatchesFöre med rouge / Efter med rouge & GG Cream

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.