L’Oréal Paris Legendary Blondes

L'Oréal Paris Legendary Blondes

L’Oréal Paris Legendary Blondes

L’Oréal Paris Legendary Blondes är namnet på temat för re-lanseringen av de bästsäljande blonda Excellencefärgerna i sortimentet . Excellence firar 20 år och det är Sveriges största (mest säljande?) hårfärg. Ni kanske har sett reklam som körs just nu, där Grace Kelly visas som inspiration till den nya blonda färgen, 9.32 Lightest Warm Blonde. Jag vågar mig inte på denna nyans nu tyvärr, jag har mixtrat färdigt med hemmablekningar ett par år framöver i alla fall 😉 Men den här ska stärka och skydda håret samtidigt som det känns fylligare.
Mer nyfiken blir jag såklart på utskickets mascara och läppstift! Det är Color Riche Intense Lipstick i nummer 377 Perfect Red (Light Brunettes) och Mascaran Volume Million Lashes Excess.

Finns att köpa: KICKS, rek pris 139 SEK

Se fler bilder & swatches!

L'Oréal Paris Legendary BlondesL’Oréal Paris Legendary Blondes

Loreal-Perfect-Red-LipstickPerfect Red (377) Lipstick

Loreal-Perfect-Red-377-SwatchesPerfect Red (377) Lipstick

Loreal-Lipstick-Perfect-Red-377-SwatchesPerfect Red (377) Lipstick

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.