L’Oréal Paris Skin Perfection

L'Oréal Paris Skin Perfection

L’Oréal Paris Skin Perfection


L’Oréal Paris Skin Perfection är en ny ansiktsserie för att tona, jämna ut och minska porer. Den är anpassad för ålderspannet 20-35 år och består av fem nya produkter. Bemärk att det här är uppgifter från England, så det kan alltid bli några ändringar om de kommer till Sverige. Till exempel är svenska Sublime Glow Sensational Cleansing Oil döpt till Skin Perfection Cleansing Oil i UK! Det finns Skin Perfecting-produkter och Skin Perfection, men i slutändan är det nog samma produkter.

Fd Beaut.ie-bloggaren Kirstie McDermott beskriver Skin Perfection som Lancome Visionnaire till budgetpris. Jag kollade upp lite mer på vad likheterna är och det visar sig att Skin Perfection Serum innehåller molekylen 2% LR 2412 som också finns i Lancome Visionnaire. Den ska tränga igenom alla lager i huden för grundläggande korrigering på rynkor, porer och ojämnheter, därmed återskapa perfekt hy. We will see about that!

Under 2008 besökte jag en hudsalong och fick kommentaren ”L’Oréal bör hålla sig till enbart smink” och ”det vi säljer är riktig hudvård”. Men som inbiten skönhetsnörd så tilltalar all hudvård mig, oavsett om det kostar 10kr eller 1000kr! Dock är jag väldigt petig med att inte använda ansiktsmasker från Överskottsbolaget. Skräckhistorier…

Finns att köpa: Feelunique SE Ginns nu även att köpa i Sverige hos KICKS.

L’Oréal Paris

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

6 reaktioner till “L’Oréal Paris Skin Perfection”

  1. Spännande! Om de är att jämföra med Lancômes Visionnaire vill jag verkligen testa dem.
    Men du, vet du om L’Oréals Magic Nude Liquid Powder kommer till Sverige? Det känns som att hela YouTube-världen testar den för fullt och älskar, men här hör man inte ett pip om den. Plus att den helt omöjligt finns att få tag på utanför USA (eller ja, någon nyans finns att få tag på på ebay).

    1. L’Oréal ska presentera höstens nyheter på torsdag så håll utkik bland bloggare då! Jag är också väldigt nyfiken om Liquid Powder kommer till Sverige, det ska ju vara en knockoff på Armani Maestro Fusion som (vad jag vet) enbart finns på NK i STHLM. Så jo vi får hoppas den kommer!! eBay är inte optimalt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.