Make Up Store Jelly Lipstick

Make Up Store Jelly Lipstick

Make Up Store Jelly Lipstick

Make Up Store Jelly Lipstick är ett skirt geléläppstift och har en ljusrosa tint. Stiftet skiftar i fuchsia men ser i övrigt orange ut. Det här kräver flera lager för att man ska se lite färg på läpparna. Men när det väl sitter där ser det snyggt och neutralt ut. Verkligen ett ”my lips but better”-stift! Tyvärr är det lite segt att applicera och inte speciellt följsamt. Det känns som stiftet ska brytas av för varje gång jag applicerar, men det sitter fortfarande kvar, lyckligt nog.

Det är också lite segt när man swatchar det. Jag hade nog sett den här formulan fungera bättre som ett gloss i en liten dosa istället för i stiftform. Jag gillar dock resultatet, och den lite lagom klibbiga känslan är inte jobbig, utan känns fast och bra. Det gör att det håller bättre än andra skira läppstift. Jelly Lipstick passar därför bra då man vill ha lite lite färg, men som håller länge.

Det smakar inget, men har en mycket svag fruktig doft. Jag har inte provat Maybellines Popsticks, men de här verkar mer plånboksvänliga åtminstone.

Finns att köpa: Hos Make Up Store i augusti 2013. Ej prissatt ännu, men gissningsvis kostar det 170 SEK precis som övriga MUS Lipsticks.

Se fler bilder & swatches!

Make-Up-Store-Jelly-Lipstick001Make Up Store Jelly Lipstick

Make-Up-Store-Jelly-Sheer-LipstickMake Up Store Jelly Lipstick

Make Up Store Jelly LipstickMake Up Store Sheer Lipstick Jelly

Make-Up-Store-Sheer-Lipstick-Jelly-Swatches

Make Up Store Sheer Lipstick Jelly

Läppstift Läpprodukter Make Up Store Makeup Recensioner Etiketter: , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Make Up Store Jelly Lipstick”

  1. Jag älskar verkligen att titta på produkten men den ger nästan ingen färg vilket jag tycker är lite tråkigt. Köpte på mig Maybellines variant som kom ut förra sommaren som en one shot med 6 färger och de gav heller ingen färg, vill se mer färg och mjukare stift 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.