Max Factor Eye Luminizer Brightener Swatches & Bilder

Max-Factor-Eye-Luminizer-Brightener

Max Factor Eye Luminizer Brightener

Max Factor Eye Luminizer Brightener (15 ml, 115 SEK) är en foundation för partiet kring ögonen. Den ska dämpa mörka ringar genom att neutralisera den lila färg som oftast syns till där.

Jag har Skin Luminizer Foundation på gång i ett eget inlägg, men tänkte börja lite kort med den här. Dessvärre passar nyansen Light/Medium inte alls på mig. Det är den mörkaste av de tre som lanseras (Fair, Fair/Light och Light/Medium). Jag har alltså inte använt denna under en dag, utan applicerat, fotat och tvättat bort den. Konsistensen tycker jag dock väldigt mycket om. Den är lätt, samtidigt som den täcker bra och det behövs inte så mycket för bara under ögat. Pumpfunktionen fungerade också väldigt bra i jämförelse med vilka irriterande problem jag haft med MAC’s Pro Longwear Concealer.
Jag applicerade Eye Luminizer runt hela ögat för det korta testet, alltså inte bara på de mörka ringarna. Bäst gillar jag finishen, den är sammetslen och känslan på huden är lätt även om jag överapplicerade lite av produkten. Läs mer om produkten här.

Finns att köpa: Lanseras i september 2014

Se swatches!

Max-Factor-Eye-Luminizer
Max-Factor-Eye-Brightener-Luminizer-Swatches

Concealers Max Factor Ögonkrämer Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.