Nyhet Max Factor Face Finity All Day Flawless Foundation

Max Factor Face Finity All Day Flawless Foundation

Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 In 1 Foundation

Max Factor Face Finity All Day Flawless Foundation (25ml, 160SEK) är en primer, foundation och concealer i ett.

  • Primerfunktionen är baserad på Max Factors Flexihold-teknologi som ger formulan förmåga att elastiskt följa hudens rörelser utan att täckningsegenskaperna eller hållbarheten försämras. Primern har vidare ett utslätande verkan så att efterföljande make-up som till exempel rouge kan appliceras jämnare.
  • Foundationformulan innehåller SPF20 och ger medium till max täckning. Den har ett oljeabsorberande mikrofilter som hjälper till att dämpa en matt hudyta längre. Max Factor kallar det ”fettsugning, på ett annorlunda sätt!” Ironiskt!
  • Concealereffekten ska ge en exakt matchad täckningsförstärkning. Formulan gör att den kan punktappliceras ovanpå foundation och ska eliminera trötta skuggor och annat.

Enligt Max Factor är Face Finity All Day Flawless Foundation dermatologiskt testad, innehåller inga oljor eller parabener, har SPF20, täpper inte till porer och lämpar sig för alla hudtyper — även de känsligare. Återkommer med recension inom kort så håll utkik om du är nyfiken!

Köpinformation: Sephora. Lanseras i slutet av september 2012. Kommer i 7 nyanser 40 Light Ivory, 45 Warm Almond, 50 Natural, 55 Beige, 60 Sand, 75 Golden, 80 Bronze, 85 Caramel. Kostar 160SEK för 25ml.

Max Factor Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.