Max Factor Just Deluxe (35) Lipfinity Longwear Lipstick

Max Factor Just Deluxe
Max Factor Just Deluxe (35) Lipfinity Longwear Lipstick är en het och mörk korallröd (inte korallrosa eller korallorange) med fina guldpartiklar. Den ser klassiskt röd ut vid första anblick, men för ett örn-öga så är de orangea och guldiga dragningarna tydliga.

Lipfinity Longwear Lipstick beskrivs i korthet som ett traditionellt läppstift plus att det ska hålla länge. Formulan är vattenfast och samtidigt krämig. 60% av ingredienserna ska också vara hudvårdande som återfuktar under hela dagen. Det här är inte uttorkande alls för mig, men jag kan ända känna av guldskimret på ett smygande vis. Så pass på om du är väldigt känslig för sådant.

För mig håller det riktigt bra i 3 timmar, men äter jag någon lunch/middag efter dessa timmar så är det väck. Fast det här är nog Max Factors bästa läpprodukt hittills, även om jag inte bryr mig om att det ska hålla upp till 8 timmar. Det är inget läppstift som sakta fade-ar, utan det håller en jämnhet i alla timmar.

Doftar/smakar som produkterna brukar göra, inget exceptionellt nytt där. Tror det är någon bärig smak, hallon eller liknande. Stiftet kommer i en snyggt guldförpackad hylsa med genomskinlig öppning. Stiftet sitter hårt i, även om det kluckar lite till höger och vänster vid applicering. Det har inte gått av och fungerar att skruva upp & ner flera gånger utan att det pajar.

Finns att köpa: LYKO, KICKS, 129 SEK Rek pris 145 SEK

Se fler bilder!

Max Factor Just Deluxe

Max-Factor-Just-Deluxe

Max-Factor-Just-Deluxe001

Max-Factor-Just-Deluxe-Lipfinity-Swatches

Max Factor Just Deluxe Swatches Lips

Läppstift Max Factor Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.