Max Factor Seductive Pink Creme Puff Blush Recension, Swatches, Bilder

Max-Factor-Creme-Puff-Blush001

Max Factor Seductive Pink

Max Factor Seductive Pink Creme Puff Blushimp?type(inv)g(18526256)a(1933936) är ett melerat rouge med krämig pressad formula. Det finns dova nyanser av mauve och aprikos i rouget som blandar sig till en gammelrosa nyans. Nya Creme Puff Blush finns även i nyanserna Lovely Pink (05), Nude Mauve (10) och Alluring Rose (25).

Finishen och känslan av pudret är som sammet och det ger en uns lyster med viss matthet. Det är skimmer i rouget, men inget som syns på kinderna. Den smälter in snabbt i huden, så det lilla som smular när jag sätter i rougeborsten är inget märkbart. Det håller en hel dag och känns verkligen som det agerar på huden för att hålla sig där. Den har ingen distinkt doft och kommer stabilt bakat förpackat i plast. Är nyfiken på Lovely Pink nu och hoppas även att Max Factor tar fram ett bronzing puder i Creme Puff-serien också 😉

Finns att köpa: Lykoimp?type(inv)g(18526256)a(1933936), 125 SEK

Se fler bilder & swatches!

Max-Factor-Creme-Puff-Blush

Max-Factor-Seductive-Pink-Creme-Puff-Blush002

Max-Factor-Seductive-Pink-Creme-Puff-Blush003

Max-Factor-Seductive-Pink-Creme-Puff-Blushmax-factor-seductive-pink-swatchesmax-factor-seductive-pink-creme-puff-blush-swatchesFöre (med bronzer) / Efter (blush & bronzer)

Max Factor Rouge

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.