Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick Recension, Swatches, Bilder

Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick

betyg 4

Max Factor Subtle Coral är en tjock läppenna med en nyans precis så som den heter, en svagare korall med lika subtilt guldskimmer. Skimret är så minimalt att det inte känns.
Vad jag saknar med Giant Pen Stick är en bättre pigmentering och en krämigare konsistens. Den ger inte mycket färg åt läpparna, utan liknar mer en ”my lips but better” variant efter några lager. Då konsistensen inte är så krämig, är den inte heller så följsam att applicera. Max Factors Flipstick är till exempel mycket krämigare i jämförelse.

Det jag gillar bäst är att den har en bra hållbarhet, antagligen för att den inte är så krämig. Jag kan både äta och dricka utan att det tycks försvinna lilla minsta. Fast jag hade hellre sett en kortare hållbarhet och krämigare penna!

Giant Pen Stick smakar eller doftar inget och känns lätt att bära. Lagom klibbig på, men inget som blir jobbigt i längden. Jag provade även att vässa pennan och det gick förträffligt bra med min lilla budgetvässare. Jag hoppas att någon av de andra nyanserna är lite mer pigmenterade, men Subtle Coral är en helt okej nyans för dig som inte letar efter det mest pigmenterade.

Finns att köpa: Sephora, 99 SEK.

Se swatches & mer bilder!

Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick
Max Factor Giant Pen Stick Subtle Coral

Max Factor Giant Pen Stick Subtle Coral

Läppennor Max Factor Recensioner Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

8 reaktioner till “Max Factor Subtle Coral 20 Colour Elixir Giant Pen Stick Recension, Swatches, Bilder”

  1. Tycker det var snyggt, och jag trodde att den skulle vara dyrare. Du gör ett jättebra swatch-jobb måste jag säga!

    1. Tack så mycket Annika!:)) Ja det är snyggt, men har fått kommentaren ”det syns ju inte”! Fast det gör skillnad även om det är en liten sådan.

  2. Kul att något sånthär äntligen kommer till budgetmarknaden. Sjukt synd att det är en penna som man måste vässa och inte en sån som man vrider upp (som med cliniques chubby stick) det känns bara som att man förlorar en hel del produkt när man måste vässa den!

    1. Jo, jag hoppas att Lumenes nya sticks är snäppet bättre än dessa faktiskt, så man slipper vässa dem! Förhoppningsvis kommer fler budgetmärken med pensticks under året :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.