Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Brow Drama Sculpting Brow mascara

Nu lanseras makeupprodukten brow drama – sculpting brow mascara som gör det enkelt att skapa snygga välformade ögonbryn. Med den rundade borsten skapar du en perfekt kontur. Den färgade gel formulan ger strukturerade, dramatiska bryn utan klumpar. lanseras i 2 nyanser.

Finns att köpa: Sephora. Rek pris: 89kr

Se fler bilder!

Maybelline-Brow-Drama-Sculpting-Brow-Mascara001Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Maybelline-Brow-Drama-Sculpting-Brow-Mascara002Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara”

  1. Jag tycker det är så svårt med brynprodukter. Köpte en budgetvariant från ELF som är urusel, men jag blir sugen på att testa denna. Vill ha en snabb, hyfsat täckande och fixerande produkt. Värt att tänka på!

    1. Åhh ja den från e.l.f ;( har två stycken oöppnade som förmodligen aldrig kommer bli öppnade heller för den delen! Själv föredrar jag tunna spetsiga pennor till mina bryn, Maybelline har en knockoff på MAC Eyebrow som inte kommer lanseras i Sverige. Men jag ska inte deppa ihop för det =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.