Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask Recension & Bilder

Montagne-Jeunesse-Blemish-Mud-Mask

Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask

Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask innehåller aloe vera, ska verka på djupet och samtidigt vara lugnande. Den är markerad med orden ”For problem skin”. Ett paket räcker över hela ansiktet, halsen och en bit på dekolletaget. Väldigt mycket produkt vilket är stort plus. Färgen på masken är inte lika grön som den visar. Färgen kan dock variera från paket till paket, men min var väldigt ljus mintgrön. När den torkar in blir färgen ljusare och riktigt stel i ansiktet.
Den här masken ger samma typ av känsla efteråt som jag får med dyrgripen Bioline Primaluce Exforadiance Brightening Illuminating Mask. Det känns som ansiktet fått en frisk fläkt över sig, som sedan stannar kvar hela dagen! På så vis gillar jag denna Mud Mask riktigt bra, men jag tycker inte den biter på pormaskar, (där gillar jag Montagne Jeunesse Natural Charcoal Pore Stripes mycket bättre). Så för rengöring är den nja, men för känslan ger jag båda tummar upp.

Köpinformation: Dagligvaruhandeln (ca 10 SEK) samt storpack hos Feelunique

Montagne-Jeunesse-Blemish-Mud-Mask

Montagne-Jeunesse-Blemish-Mud-Mask-Ingredients

Montagne-Jeunesse-Blemish-Mud-Mask-Face

Masker Montagne Jeunesse

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “Montagne Jeunesse Blemish Mud Mask Recension & Bilder”

  1. Hej j kolla o man kan betala med faktura men
    Varifrån kommer denna firma jag tycker dom verkar bra här det fungerar för dej om du beställt något mvh Maria.

    1. Hej Maria! Ja jag har handlat hos dem i 5 år och dem har kontor i Jersey & London. Deras kundtjänst är väldigt tillmötesgående och jag har aldrig haft några problem med dem! Och om tullen tar ditt paket så får du tillbaka tullkostnaden, bara att maila feelunique!

      1. Tack för tipset älskar din blogg o tycker det kommer mycket nytt o roligt smink denna vår så nog kommer jag handla en del så kul ha det fint..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.