Nyhet! Apoliva Passion & Nature Amazonas

Nyhet! Apoliva Passion & Nature Amazonas

Apoliva lanserar nu två nyheter i den populära serien Passion & Nature. Det är en duschcreme och en body lotion som fått namnet Apoliva Passion & Nature Amazonas. De båda kroppsprodukterna har en frisk och fräsch doft som får dig att drömma om exotisk och tropisk grönska. Under 2019 lanserade Apoteket Apoliva Passion & Nature. Serien innehåller tre olika härliga dofter inspirerade av tre olika geografiska platser: Paris, Tobago och Måseskär. – Apoliva Passion & Nature har blivit omåttligt populär bland kunderna och försäljningen har överträffat alla våra förväntningar. Därför lanserar vi nu en ny doft i en limited edition – Apoliva Passion & Nature Amazonas, säger Nette Sewring, produktchef på Apoteket. Båda produkterna har en frisk och fräsch doft som får dig att drömma om tropisk grönska i Amazonas!

Apoliva Passion & Nature Bodylotion (200 ml/69 SEK)

Amazonas Apoliva Passion & Nature Bodylotion Amazonas är en mjuk och skön bodylotion med en frisk och fräsch doft. Glycerin och betain från sockerbeta ger dig rikligt med fukt, sheasmör mjukgör intensivt och E-vitamin vårdar din hud. Lotionen går snabbt in i huden och håller dig skönt återfuktad hela dagen.

Apoliva Passion & Nature Duschcreme (200 ml/49 SEK)

Amazonas Apoliva Passion & Nature Duschcreme Amazonas är en uppfriskande duschkräm som ger huden en frisk och fräsch doft. Glycerin och betain från sockerbeta ger dig rikligt med fukt och E-vitamin vårdar din hud. Din hud rengörs skonsamt med ett krämigt och rikt skum.

Finns att köpa nu hos APOTEKET

Apoliva Produktnyheter Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.