Nyhet! IDUN Minerals Liv All-in-one Mascara

IDUN Minerals Liv All-in-one Mascara

Liv  ger fylliga, långa och böjda fransar med mycket volym. Mascaran är online exklusiv, och ger dramatisk multidimensionell effekt och definition med enbart några få svep. Den krämiga och veganska formulan ger ett intensivt, volymgivande och förlängande resultat som håller hela dagen. Liv är berikad med jojobaolja som stärker och återfuktar medan högrenade mineralpigment ger intensiv färg.
Mascaran Liv har en bred gummiborste som gör den enkel att applicera. Alla fransar, till och med de allra minsta, separeras utan att klumpas ihop. Liv är vattenresistent och tvättas bort med makeupborttagning (till exempel IDUN Minerals Cleansing Lotion eller Cleansing Foam) tillsammans med vatten.
Lansering sker den 8:e mars 2020, på IDUN Minerals nionde födelsedag, vilket sammanfaller med Internationella kvinnodagen. Mascaran Liv är döpt efter en stark kvinna från den nordiska mytologin, vi vill lyfta och fira alla starka kvinnor.

IDUN Minerals Liv All-In-One Mascara (219 SEK)

Finns att köpa hos idunminerals.se

IDUN Minerals Liv All In One Mascara

Om Recensenten & Bloggaren Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.