Nyhet! bareMinerals BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation

bareMinerals BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation
bareMinerals BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation 15 Neutral

Bare Your Best Skin med NYA BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation. Nu med ännu längre hållbarhet och fler närande, hudvårdande ingredienser. Vår uppdaterade bästsäljande puderfoundation levererar full täckning som inte färgar av sig och är resistent mot både svett och hög luftfuktighet. Formulan slätar omedelbart ut din hud samtidigt som den förbättras över tid. Faktum är att du efter bara två veckor* får en jämnare hudton och efter 4 veckor* en slätare hudstruktur.

Med otroliga 16 timmars hållbarhet erbjuder denna viktlösa formula även 24 timmars kontroll av olja och blank hud och lämnar den med en naturligt matt finish — utan att täppa till porer eller orsaka utbrott. BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation är vegansk, talkfri och skapad med rena, naturligt framställda ingredienser så som ananaskomplex som hjälper till att klarna upp och jämna ut huden, pionextrakt och skvalan från sockerrör som återfuktar och ger näring.

Till skillnad från traditionella puderfoundations, som kan lägga sig i veck och linjer och bli kakiga på huden, är BAREPRO Powder Foundation skapad med en innovativ ”wet/dry”-teknik vilken gör att formulan förblir mjuk och krämig. Denna unika formula gör också att du kan applicera din foundation både torr och blöt med en borste eller den medföljande svampapplikatorn. Torr applikation är optimal om du har en normal, kombinerad eller oljig hud samt för touch-ups under dagen. Om du har torr hud, använd en fuktig svamp eller borste för en ultrakrämig, mjuk, jämn applikation.

BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation ansluter till BAREPRO familjen, vårt bästsäljande utbud av formulas med lång hållbarhet och hög prestation som förbättrar huden över tid. Tillgänglig i 35 nyanser för alla hudtoner och undertoner. Bare Your Best Skin med BAREPRO Powder Foundation.

bareMinerals BAREPRO 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation

Finns att köpa online hos KICKS (Just nu 20% rabatt på basprodukter) – Rek pris 455 SEK / 8g

bareMinerals Produktnyheter Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.