Nyhet! Caia Cosmetics Bronzer & Highlighter

Caia Cosmetics Bronzer & Highlighter
Caia Cosmetics Bronzer & Highlighter

Caia Cosmetics Bronzer & Highlighter lanseras onsdag 3/6-2020 och precis som i deras Face Palettes får vi se prismateknologin igen, inte bara som highlighter, utan även som bronzingpuder! Produkterna kommer i 4 nyanser var och den här gången ger Caia oss även möjlighet att själva kombinera nyanser om vi vill köpa båda produkterna som då ger ett bättre pris. Ingredienserna varierar från nyans till nyans och alla produkter är veganska. Se Caias hemsida för mer information.

Caia Cosmetics Bronzer & Highlighter

Caia Bronzer + Highlighter (495 SEK, 590 SEK)

Kombinera din favoritbronzer och highlighter.

  • Valfri Highlighter + Bronzer

Caia Bronzer (10 g, 295 SEK)

CAIAs exklusiva bronzer är skapad med en prismateknolgi vilken ger ett silkeslent resultat med naturlig lyster. Produkten har en mycket krämig formula som lägger sig lätt på huden och blir ett med ansiktet. Detta gör appliceringen enkel och resultatet blir en naturligt solkysst look.

  • La Digue (neutral/varm underton)
  • Gold Coast (neutral/kall underton)
  • Antigua (varm underton)
  • Monaco (kall underton)

Caia Highlighter (10 g, 295 SEK)

CAIAs exklusiva highlighter är skapad med en prismateknolgi vilken ger ett silkeslent resultat med naturlig lyster. Produkten har en mycket krämig formula som lägger sig lätt på huden och blir ett med ansiktet. Detta gör appliceringen enkel och resultatet blir ett naturligt vackert glow. Det går även att bygga upp din highlighter på de ställen du vill ska poppa lite extra.

  • Saint Tropez
  • Sydney
  • Portofino
  • Cannes

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex DIOR Backstage Face & Body Foundation i nyans 1W, Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga och Freja, Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.