Nyhet! L’Oréal Paris Miss Manga Punky

L'Oréal Paris presenterar Miss Manga Punky

L’Oréal Paris presenterar Miss Manga Punky

L’Oréal Paris bryter mot reglerna och presenterar Miss Manga Punky: en mascara som skapar ett dynamiskt och vågat utseende. Punken är inte död, utan är mer trendig än någonsin! VÅGA VA PUNKY!
Borsten – En konisk gummiborste som fångar upp både de övre och undre fransarna och ger rebellisk megavolym!
Formula – L’Oréal’s forskare har utarbetat en formula med megatextur som skapar otroliga fransar och ger en explosiv volym, från rot till topp.

L’Oréal kör en tävling i samband med lanseringen, där de utmanar läsare att våga va punky, #daretogopunky. Anta deras dares och du har chansen att vinna fantastiska priser från L’Oréal Paris. Läs mer om och tävlingen på www.misspunky.se.

Finns att köpa: I butik vecka 4. Rek pris 139 SEK.

Se fler bilder!

L'Oréal Paris presenterar Miss Manga Punky
Mega-Volume-Miss-Manga-Punky

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

En kommentar till “Nyhet! L’Oréal Paris Miss Manga Punky”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.