10 tomma #17 | Skin Edition

10 tomma #17

10 tomma #17 | Skin Edition

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser

Doftfri och mild skummande ansiktsrengöring. Helt ok, men skulle gärna vilja prova en fullsize så jag får lite mer känsla för hur den rengör huden i längden. Har använt denna on/off ett längre tag så svårt att bedöma.

Boots Botanics Purifying Face Scrub All Bright

En okej skrubb som jag använder med lätta händer då den hade relativt stora korn. Blev ingen superfavorit hos mig, men så använde jag den inte med jämna mellanrum heller. Konsistensen är lite lös/rinnig, doften riktigt fräsch!

The Body Shop Nutriganics Drops Of Youth

Kommer en separat recension väldigt snart!

La Roche-Posay Toleriane Dermo-Cleanser

Återkommande storfavorit! Perfekt att få bort ögonmakeup, ger ingen oljig hinna runt ögonen som annars makeupremovers gör. Väldigt effektiv och snäll mot huden, speciellt när det är minusgrader ute.

Kanebo Sensai Silky Purifying Milky Soap

Bästa ansiktsrengöringen jag använt (delar första plats med den rosa tuben från Estée Lauder!). Behöver en ny snarast!

Caudalie Beauty Elixir

Ännu en produkt jag köpt igen och den här tycker jag ger långvarig känsla av friskhet. Den doftar ganska starkt, men just doften gillar väldigt mycket och det händer även att jag använder den nattetid. Läs min recension här!

Bioline 24.7 Natural Balance Aqua Fruits Energizing Lotion

Ansiktsspray med en mildare doft (rekommenderas om du inte gillar Caudalies Beauty Elixir) och inte så koncentrerad. Själva sprayfunktionen är dock inte lika finslipad som Caudalie, denna är mer spray än mist.

Clarins Face Treatment Oil Lotus

Har haft denna oljan riktigt länge, men kommer nog inte köpa igen. Den gav lyster, men jag hade ingen pipett så det var svårt att portionera ut mindre produkt varje gång. Känns verkligen mer som en ”treatment” än en olja att använda varje dag. Jag vande mig aldrig vid doften, blev lite jobbig i längden.

Bourjois Touche Healthy Mix Brush Concealer

Gillar denna mer och mer, har skrivit en gammal recension här. Kommer kanske köpa igen, eller så provar jag Bourjois senaste CC concealer istället.

e.l.f. Studio Makeup Remover Cleansing Cloths

Mina cleansing cloths hade torkat in så den här produkten använde jag väldigt få gånger. De är inte dåliga, men har en säregen doft jag inte stod ut med ett tag. Själva servetterna var dock väldigt bra och det gick lätt att få bort makeupen. Har köpt denna en eller två gånger tidigare, men nu blir det nog inga fler gånger!

Empties Inslag Recensioner Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.