Nyhet! Löwengrip Level Up

Löwengrip Level Up Volumizing Shampoo, Conditioner & Lotion
Löwengrip Level Up Volumizing Shampoo, Conditioner & Lotion

Nyhet! Löwengrip Level Up Hårvårdsserie

Level Up är en volymserie med schampo, balsam och värmeskyddande lotion. Samtliga tre produkter är veganska och tillverkade i Sverige. Det finns ännu ingen information om när serien kommer att släppas. Den här sidan uppdateras kontinuerligt med mer info, bilder, länkar och lanseringsdatum. Se även Löwengrips nya serie Build & Bounce Thickening-serie, som du bland annat kan köpa hos LYKO och KICKS.

Level Up Volumizing Shampoo (200 ml / 179 SEK)

Volymgivande och färgbevarande schampo som adderar maximal volym till ett tunt och fint hår. Schampot ger håret en fylligare känsla efter användning. Innehåller ett volymgivande komplex med aktiva ingredienser i form av veteprotein, ricinolja och provitamin B5 som adderar fyllighet, tillför fukt djupt in i hårstrået samt mjukgör utan att tynga ned håret.

Level Up Volumizing Conditioner (200 ml / 179 SEK)

Volymgivande och färgbevarande balsam. Har en vårdande och utredande effekt utan att tynga ner håret. De aktiva ingredienserna balanserar fukthalten i håret och skyddar mot uttorkning. Ger ett mjukare resultat och hjälper håret att få tillbaka sin naturliga lyster.

Level Up Volumizing Lotion (100 ml / 229 SEK)

Innovativ leave-in lotion som ger volym och fyllighet till hårets längder, är värmeskyddande och färgbevarande samt förkortar torktiden. Formuleringen tränger djupt in i hårstrået och skapar en svällande effekt inifrån och ut, vilket skapar ett voluminöst resultat med en vacker finish.

Löwengrip Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.