Nyhet! The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser & Instant Glow Enhancer

The-Body-Shop-Vitamin-C-New-Products-2015

Nyhet! The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser & Instant Glow Enhancer

Kvinnor över hela världen lever allt mer upptagna och stressiga liv. Men vi vill ändå ha allt. Vi vill ha en hud som ser fräsch och ren ut, en hud som har lyster, oavsett hur utarbetade eller stressade vi faktiskt är. Faktum är att en halv miljon internetsökningar över hela världen varje månad handlar om fräsch hud*.

Dr Terry, Global Skincare Expert för The Body Shop, förklarar: “Den absolut vanligaste frågan jag får från mina klienter handlar om fräsch hud med lyster. De vet att det får dem att se piggare och gladare ut, och det ger får dem att må bättre i sig själva.”

Kickstarta dagen med Vitamin C
Ett glas apelsinjuice, fyllt till bredden av C-vitamin är ett klassiskt sätt att starta dagen på ett hälsosamt sätt. Nu kan du dessutom ge huden en riktig C-vitamin-kick!

Vitamin C spelar en viktig roll när det handlar om att hålla huden fräsch. Vitamin C-produkterna innehåller en av världens bästa naturliga källor till C-vitamin: camu camu, ett bär som växer djupt i Amazonas regnskog. Bären skördas på traditionellt sätt: med kanoter under regnperioden. Och bäret är verkligen en C-vitamin-bomb – med upp till 60 gånger så mycket C-vitamin som en apelsin!

Vitamin C Glow Boosting Moisturiser (295 SEK)

Säg adjö till tråkig, glåmig och trött hud med den här fuktighetsbevararen med skön gelékänsla. Applicera varje morgon för att hjälpa till att:

  • Ta fram lystern – Huden får hjälp att ta fram sin naturliga lyster.
  • Friska upp – Fräsch och lätt konsistens hjälper till att motverka trött och glåmig hud – och doftar dessutom uppfriskande.
  • Fuktighetsbevara -Vårdar och mjukgör huden.

Vitamin C Instant Glow Enhancer (275 SEK)

En snabbfix för fräsch lyster! Tar fram hudens egen naturliga lyster och gör den samtidigt sammetsmjuk. Använd som ett sista steg i din hudvårdsrutin, och som en ”bättra på-produkt” när som helst under dagen, för att hjälpa lystern på traven.

Finns att köpa: I butik och online den 21 april.

Läs Q&A med Dr Terry!

Vitamin-C-Dr-Terry

Vad är det som gör att huden blir glåmig och trött?
Din hud får utstå många dagliga utmaningar: från fel hudvårdsrutin till föroreningar, hårt väder och dåliga kostvanor. De påverkar alla hudens naturliga förnyelseprocess, och gör den mindre effektiv på att producera hälsosamma hudceller.

Hur fungerar vitamin C på huden?
C-vitamin är ett fantastiskt näringsämne för huden, och det hjälper till att bevara en fräsch och smidig hud. Vitaminen hjälper till med cellförnyelse och regeneration, och hjälper till att få fram hud som känns lenare och har mer lyster. Det är dessutom en krafttull antioxidant som motverkar fria radikaler.

Ur hudens synvinkel är det bäst att applicera direkt på huden, eftersom det C-vitamin som man får i sig genom mat och dryck används inuti kroppen – huden får inte dra mycket nytta av det. Oberoende studier har visat att applikation av C-vitamin på huden hjälper till att få den att se fräschare ut, och motverkar trötthetstecken.

Vad mer kan jag göra för att få en hud med mer lyster?

1. Använd rätt produkter – välj produkter som innehåller vitamin C för att fräscha upp. Det kommer hjälpa till att ta fram hudens egen lyster.
2. Ta hand om din hälsa: drick mycket vatten och se till att få ordentligt med sömn.
3. Glatt sinne – glad hud. Hitta en anledning att skratta varje dag. Det kommer lätta ditt sinne och det kommer märkas på din hud.

Nyhet! The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser

The Body Shop

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.