Ciaté Treatments Collection

Ciaté Treatments

Ciaté Treatments Collection

Nail Gym – För svaga naglar (rek 185 SEK)

Du behöver inte gå till gymmet för att bygga upp svaga naglar igen! Använd denna stärkande vård 2 gånger i veckan och få friska, starka naglar. Nail Gym är formulerad med en unik skonsam oxygenteknologi och innehåller Hexanal – en patenterad stärkande ingrediens som förbättrar naglarnas tillstånd och gör dem starkare. Innehåller även närande och återfuktande Marulaolja och UV-filter som förhindrar missfärgning. Användning: 2 gånger i veckan – enskilt eller som baslack.

Status Grow – För korta, ömtåliga naglar (rek 185 SEK)

Daglig närande vård som påskyndar tillväxten och ger de långa naglar som du har drömt om! Status Grow innehåller ett unikt komplex av botaniska extrakt som Aloe Vera och extrakt av Citron, Ginseng, Granatäpple och Vindruva samt Marulaolja som återfuktar, ger näring, revitaliserar och ljusar upp nageln. Komplexet tillför nageln en hög dos av antioxidanterna A, B5, C, E och F-vitaminer som aktiverar keratinsyntesen. Baserat på en skonsam oxygenteknologi som bildar en andningsbar hinna på nageln. Användning: 2 lager, 2 gånger i veckan på rena naglar.

Bloom Boost – För trista, missfärgade naglar (rek 185 SEK)

En snabb uppfräschning av naglarna! Ger omedelbart finare naglar med en patenterad Optical Brightener som neutraliserar missfärgningar och ger naglarna en glänsande och välvårdad finish. Både den rosa tonen på själva nageln som det vita på den fria spetsen av nageln framhävs. Bloom Boost bygger på skonsam oxygenteknologi. Användning: 1-2 lager på rena naglar.

Knight In Shining Armour – För trista, uttorkade naglar (rek 185 SEK)

Denna nattmask räddar trista, uttorkade naglar och nagelband. Den är berikad med Marulaolja och Urea som omedelbart ger näring och mjukgör. Efter en natt ser både naglar och nagelband betydligt friskare och fräschare ut. Det är Ms. Knight, grundare av Ciaté, som utvecklat denna bot – verkligen en Knight in Shining Armour! Användning: Applicera ett lager på rena naglar och tvätta av med varmt vatten och tvål nästa morgon.

Marula Cuticle Oil (rek 185 SEK)

3 varianter: För friska naglar; svaga naglar samt torra naglar som lätt bryts. Marulaolja är en av naturens bäst bevarade hemligheter. En sann multi-olja som innehåller massor av antioxidanter, näringsämnen, mineraler och essentiella fettsyror, som vårdar, återfuktar, ger näring och ökar hudens elasticitet och ger friskare naglar.
Marulaoljan i Ciatés 3 nagelbandsoljor utvinns ur frön av handplockade frukter från Marulaträdet i Sydafrika. Finns i tre varianter:

    • Lila variant med blåbärsextrakt för den dagliga vården av friska naglar.
    • Grön variant med vindruveextrakt och sojaproteiner för torra naglar.
    • Rosa variant med rosenextrakt för svaga, mjuka naglar som lätt bryts och skivar sig.

Beautiful Cuticles – För uttorkade, hårda nagelband (rek 185 SEK)

Få dina naglar i toppskick med Ciaté Londons Beautiful Cuticles pen! Fräschar upp och förnyar omedelbart trista nagelband med en dos av detta superserum, det är berikat med vitamin E och Marualaolja som återfuktar och mjukgör och ger fräscha nagelband. Vrid på änden av förpackningen för att dosera serumet och applicera med pennan. Perfekt för handväskan!

Underwear Base Coat (rek 185 SEK)

Ett närande baslack berikat med lotusblomextrakt. Ger en perfekt bas för manikyren och därmed en längre hållbarhet samtidigt som den vårdar och förhindrar missfärgning av nagelplattan. Vi rekommenderar konsekvent användning av baslack – gå inte ut utan Underwear!

Speed Coat Top Coat (rek 185 SEK)

Ett prisbelönt formaldehydfritt överlack som garanterar yttorra naglar på 60 sekunder! Förseglar färgen, ger en vacker glans och förlänger hållbarheten på din manikyr – perfekt manikyr i upp till 10 dagar! Denna produkt har blivit väldigt populär sedan lanseringen 2008 och har vunnit åtskilliga utmärkelser. Nu lanseras Speed Coat Top Coat i en ny uppdaterad look.

Mattnificent – Matterande överlack (rek 185 SEK)

Med Mattnificent blir sortimentet av lack i lådan dubbelt så stort! Uppnå en helt ny och annorlunda look genom att avsluta manikyren med ett matterande överlack. Applicera ditt favorit Ciaté nagellack och låt det torka. Applicera sedan ett lager Mattnificent – och upptäck hur det tidigare så glansiga lacket plötsligt blir helt matt!

Perfect Paint Job (rek 185 SEK)

En smidig korrekturpenna som underlättar din manikyr. Removerpennan tar enkelt och precist bort lack som hamnat utanför nageln, utan att smeta ut nagellacket eller kladda ned. Innehåller ej aceton. Varje penna innehåller tre extra spetsar för refill.

Finns att köpa: Online hos Elevenimp?type(inv)g(18008430)a(1933936). I butik hos Åhléns, Kicks, NK, Sephora och utvalda parfymerier, webbshoppar samt livsstilsbutiker.

Se fler bilder!

Ciaté Treatments

Ciate-Knight-In-Shining-ArmourCiaté Knight In Shining Armour

Ciate-Bloom-BoostCiaté Bloom Boost

Ciate-Nail-GymCiaté Nail Gym

Ciate_Marula_Oil_Green-Pink-LilacCiaté Marula Oils

Ciate-Beautiful-CuticlesCiaté Beautiful Cuticles

Ciate-MattnificentCiaté Mattnificent

Ciate-Speed-CoatCiaté Speed Coat

Ciate-Status-GrowCiaté Status Grow

Ciate-UnderwearCiaté Underwear

Ciate-Perfect-Paint-JobCiaté perfect Paint Job

Ciate-Fine-Glass-Nail-FileCiaté Fine Glass Nail File

Ciaté

En kommentar till “Ciaté Treatments Collection”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.