Nyhet! The Body Shop Zesty Lemon och Cool Cucumber

The Body Shop Zesty Lemon och Cool Cucumber
The Body Shop Zesty Lemon och Cool Cucumber

Lagom till sommaren lanseras nu årets special edition-dofter i ett gäng kroppsvårdsprodukter för en uppfriskande, sval och somrig känsla från topp till tå – Cool Cucumber och Zesty Lemon! Frukterna som används i dessa produkter höll inte måttet utseendemässigt för livsmedelsindustrin. Nu kommer de till användning och minskar på så sätt matsvinnet. 

Finns att köpa i butik och online den 28 April i begränsad upplaga.

Zesty Lemon

Ge kropp och sinne en citrondoftande kick i värmen med Zesty Lemon! Serien är boostad med extrakt från citroner som är för knöliga för livsmedelsbutiker, och ger en somrig, uppfriskande känsla och doft. I duschgelen och kroppsskrubben förenas citronextrakt med ekologiskt socker för att skonsamt ta fram mjukare sommarhud, och hjälper till att skapa basen för en jämn solbränna. Body Yogurten återfuktar huden i 48 timmar med hjälp av Community Fair Trade-producerat sheasmör från Ghana och ekologisk mandelmjölk från Spanien. 

  • Shower Gel 250 ML / 70 SEK
  • Body Scrub 250 ML /195 SEK
  • Body Yogurt 200 ML / 145 SEK

Cool Cucumber

I nya serien Cool Cucumber får huden en svalkande känsla med hjälp av saft från sommarens friskaste ingrediens – gurka! Här används gurkor som är för krokiga för livsmedelsbutiker men precis lika rika på vatten, mineraler och vitaminer. I den omedelbart löddrande duschgelen förenas gurksaft med ekologiskt socker för svalkande sommarduschar, och den superlätta och snabbabsorberande Body Yogurten är berikad med ekologisk mandelmjölk för återfuktning i 48 timmar. Body Buttern och handkrämen ger en lyxigt krämig fuktboost med innehåll av Community Fair Trade-producerat sheasmör från Ghana. 

  • Shower Gel 250 ML / 70 SEK
  • Body Yogurt 200 ML / 145 SEK
  • Body Butter 200 ML / 185 SEK
  • Hand Cream 30 ML / 50 SEK
The Body Shop Cool Cucumber
The Body Shop Cool Cucumber
The Body Shop Pressreleaser Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.