Nyhet! The Body Shop Zesty Lemon och Cool Cucumber

The Body Shop Zesty Lemon och Cool Cucumber

Lagom till sommaren lanseras nu årets special edition-dofter i ett gäng kroppsvårdsprodukter för en uppfriskande, sval och somrig känsla från topp till tå – Cool Cucumber och Zesty Lemon! Frukterna som används i dessa produkter höll inte måttet utseendemässigt för livsmedelsindustrin. Nu kommer de till användning och minskar på så sätt matsvinnet. 

Finns att köpa i butik och online den 28 April i begränsad upplaga.

Zesty Lemon

Ge kropp och sinne en citrondoftande kick i värmen med Zesty Lemon! Serien är boostad med extrakt från citroner som är för knöliga för livsmedelsbutiker, och ger en somrig, uppfriskande känsla och doft. I duschgelen och kroppsskrubben förenas citronextrakt med ekologiskt socker för att skonsamt ta fram mjukare sommarhud, och hjälper till att skapa basen för en jämn solbränna. Body Yogurten återfuktar huden i 48 timmar med hjälp av Community Fair Trade-producerat sheasmör från Ghana och ekologisk mandelmjölk från Spanien. 

  • Shower Gel 250 ML / 70 SEK
  • Body Scrub 250 ML /195 SEK
  • Body Yogurt 200 ML / 145 SEK
The Body Shop Cool Cucumber
The Body Shop Cool Cucumber

Cool Cucumber

I nya serien Cool Cucumber får huden en svalkande känsla med hjälp av saft från sommarens friskaste ingrediens – gurka! Här används gurkor som är för krokiga för livsmedelsbutiker men precis lika rika på vatten, mineraler och vitaminer. I den omedelbart löddrande duschgelen förenas gurksaft med ekologiskt socker för svalkande sommarduschar, och den superlätta och snabbabsorberande Body Yogurten är berikad med ekologisk mandelmjölk för återfuktning i 48 timmar. Body Buttern och handkrämen ger en lyxigt krämig fuktboost med innehåll av Community Fair Trade-producerat sheasmör från Ghana. 

  • Shower Gel 250 ML / 70 SEK
  • Body Yogurt 200 ML / 145 SEK
  • Body Butter 200 ML / 185 SEK
  • Hand Cream 30 ML / 50 SEK