Nyheter till KICKS Beauty Self Tan-serie

Inför våren och sommaren 2020 utökar KICKS Beauty sin populära Self Tan-serie med fyra innovativa och vårdande nyheter i härliga formuleringar för både kropp och ansikte. Med de olika produkterna kan du enkelt skapa och skräddarsy en somrig solkysst look utan att utsätta huden för solens skadliga strålning. För dig som gradvis vill bygga upp en gyllene solbränna till hela kroppen kommer Daily Gradual Tan Body Mist samt Daily Gradual Tan Body Mousse. För ansiktet kommer Daily Intense Tan Face Drops, som blandas direkt i din dag/nattkrämsamt Overnight Self Tan Hydra Face Treatment, som framkallar en vacker färg över natten.

Våren 2018 lanserades KICKS Beauty Self Tan, med produkter som bygger på den senaste brun-utan-sol-teknologin kombinerad med effektiv hudvård. Self Tan-produkterna har sedan dess blivit mycket uppskattade för sitt långvariga och naturligt solkyssta resultat. Nu utökas serien med ytterligare produkter.

För ett långvarigt resultat i kombination med intensiv återfuktning innehåller nyheterna, liksom övriga sortimentet, ”Skin Identical Moisture Complex” som är fullmatat med ämnen som är identiska med de som finns i huden, så kallade ”Natural Moisturizing Factors”. Samtliga har en lättarbetad formulering som inte klibbar, är snabbtorkande och utvecklar en jämn och vacker hudton. Produkterna har också fått en förbättrad och optimerad doft för att göra upplevelsen ännu bättre.

KICKS Beauty Daily Intense Tan Face Drops

  • Multi-shade

Skräddarsy och underhåll din solbränna! Blanda de koncentrerade brun-utan-soldropparna med din dag-/nattkräm för att successivt bygga upp en långvarig och intensiv solkysst look. Du kan enkelt reglera intensiteten på din solbränna genom att anpassa antal droppar i din kräm. Dropparna är berikade med hudförbättrande lakritsextrakt, som också ger ett fint glow, samt fyra olika typer av hyaluronsyror som återfuktar huden. (229 SEK, 30 ml)

KICKS Beauty Overnight Self Tan Hydra Face Treatment

  • Light/Medium
  • Medium/Dark

Krämig behandling i gelform som återfuktar din hud och framkallar en vacker bränna över natten. Berikad med fyra olika typer av hyaluronsyra som effektivt penetrerar olika lager i huden. Innehåller hudvårdande ingredienser för att bibehålla en hög nivå av fukt samtidigt som den skyddar och stärker hudens barriär. (229 SEK, 50 ml)

KICKS Beauty Daily Gradual Tan Body Mist

  • Multi-shade

För en gyllene solbränna till hela kroppen! Har en genomskinlig, lätt formula som absorberas snabbt och gradvis bygger upp en naturlig solkysst hudton. Berikad med återfuktande aloe vera och antioxidanten vitamin E. Misten går lätt att applicera från alla vinklar, vilket gör det enkelt att bygga upp en jämn och naturlig solbränna. (199 SEK, 200 ml)

KICKS Beauty Daily Gradual Tan Body Mousse

Light/Medium
Medium/Dark

En transparent och lätt kroppsmousse som snabbt absorberas och gradvis bygger upp en naturligt solkysst look. Berikad med hudskyddande vattenmelonextrakt och mikromolekylär hyaluronsyra som bidrar med direkt och långvarig återfuktning. (199 SEK, 200 ml)

Finns att köpa från vecka 14 i KICKS-butiker och online.

KICKS Makeup Produktnyheter Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.