Nyhet! Wet’n’wild Photo Focus

Wet n wild Photo Focus

wet n wild® släpper i Augusti 2017 årets nyheter och aldrig har en lansering sett bättre ut! Den omåttligt populära serien Photo Focus™ som tagit USA med storm kommer äntligen till Norden med sina produkter bestående av flytande foundation, concealer och pressade puder. Produkterna i Photo Focus™-kollektionen är skapade för selfie-generationen för att ge ett oklanderligt resultat med en matt finish och de är testade under 7 olika ljusförhållanden. Alla produkter i serien är dessutom helt veganska!

Wet n wild Photo Focus

Photo Focus™ Foundation (rek pris 99 SEK)

En ny foundation som har blivit noggrant testad i fotosituationer under 7 olika ljusförhållanden för att säkerställa en felfri makeupeffekt. Denna unika formula består av en sammansättning som fördelar ljus, reducerar reflektion och garanterar en matt effekt och perfekt hy. Innovativ, långvarig, högpresterande formula med ljusanpassande pigment. Sammansättning som anpassar sig till ljus och motverkar en blek look som förstör foton. Testad i sju olika ljusförhållanden, med och utan blixt. Fri från olja, parabener, sulfater och parfym.

 • Soft Ivory
 • Nude Ivory
 • Classic Beige
 • Soft Beige
 • Golden Beige

Photo Focus™ Concealer

Ljusar upp omedelbart och förbättrar hyn genom att dölja skavanker och mörka områden. Testad i 7 olika ljusförhållanden för att motverka en blek look i dina foton. Döljer ojämnheter. Sammansatta polymerer underlättar appliceringen samtidigt som kamomillextrakt hjälper till att förbättra torr/livlös hy och vitamin E som bevarar den perfekta mängden fukt. Olj-, gluten- och parfymfri.

 • Warm Light
 • Natural Beige
 • Golden Tan

Photo Focus™ Pressed Powder

Ett pressat puder med pigment som fördelar ljuset i ansiktet och skapar ett tunt lager av silkeslen perfektion för en naturlig look i verkligheten och i dina foton. Applicera det direkt på huden eller över din Photo Focus Foundation för ett felfritt resultat. Minskar glansig hy under dagen. Sammansatta polymerer underlättar appliceringen, medan nylon och silikon förstärker silkeseffekten. Den lätta formulan garanterar en naturlig lätt och felfri finish. Oljefri, glutenfri och parfymfri.

 • Light/Ivory
 • Light/Medium Beige
 • Medium Tawny
 • Medium Peach

Försäljningsstart i Augusti 2017. Wet n wild köper du online hos Lyko och Eleven.

Photo Focus Wet N Wild lanseras i Sverige

WetNWild Photofocus Foundation SverigePhoto Focus™ Foundation

Wet n wild Photo Focus FoundationPhoto Focus™ Foundation

Wet n wild Photo Focus ConcealerPhoto Focus™ Concealer

Wet n wild Photo Focus Pressed PowderPhoto Focus™ Pressed Powder

WetNWild Photofocus Pressed Powder SverigePhoto Focus™ Pressed Powder

Wet'n'Wild Produktnyheter Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.