Pureology Pure Volume Shampoo Recension & Ingredienser

Pureology Pure Volume Shampoo

Pureology Pure Volume Shampoo

Pureology Pure Volume System ska ge volym och bevara intensiteten i färgat hår. Nu har jag inte färgat hår så kan inte göra ett utlåtande i den saken.

Pureology Pure Volume Shampoo doftar i likhet med den lila Hydrate-serien, dvs lite vetegroddsaktigt. Personligen har jag inga svårigheter med lite organiska och mintiga dofter, men hittills har Pureologys gröna serie Essential Repair doftat godast och som troligtvis går hem hos de flesta.

Pureology Pure Volume Shampoo ska användas genom att man applicerar, sköljer och repeterar. Detta framgår inte på förpackningens svenska information, men den finns utskriven på de andra språken. Om jag inte gör detta är mitt hår fortfarande fett efter tvätt. Jag brukar använda lite extra schampo vid första appliceringen, och lite mindre vid andra. Men det går utmärkt att använda lite båda gångerna. Det är drygt och skummar väldigt mycket trots att det inte innehåller sulfater.

Pureology Pure Volume Shampoo ger en lagom volym, men hade gärna fått ge lite till. Håret får lite av en stuns och sammetsfinish, snarare än glansig finish. Schampot känns skonsamt och är inte uttorkande för varken längder, toppar eller hårbotten. Jag använder dock alltid balsam, men ibland kan schampon vara så uttorkande att balsam inte biter på mitt hår.

Trots att Pureology marknadsförs med sin exlusiva formula ZeroSulfate® och utan animaliska ingredienser, så innehåller den både parabener, silikoner och syntetiska ingredienser. Huruvida det är bra eller dåligt låter jag vara osagt, men det känns inte helt ”pure” med en sådan innehållsförteckning. Det här är mitt fjärde schampo från Pureology, så jag gillar verkligen märket.

Feelunique & Lyko

Se ingredienser!

Pureology Pure Volume Shampoo IngredientsPureology Pure Volume Shampoo Ingredients

Pureology Schampo Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.