Shu Uemura Moisture Velvet Treatment Recension, Bilder, Ingredienser

SHU UEMURA Moisture Velvet Treament

Shu Uemura Moisture Velvet Treatment

Shu Uemura Moisture Velvet Treatment (£39.50, 200ml) är en hårinpackning med en flytande konsistens. Trots att den inte är tjock eller fast så känns den väldigt mjukgörande på torrt hår och jag upplever inte att den är odryg. Den gör håret direkt utredande och har en krämig doft och innehåller kameliaolja.
Moiusture Velvet finns även som schampo och balsam och är anpassade för normalt till torrt hår. Det här är en dyrgrip bland mina hårprodukter och jag har haft den ett längre tag men använder den inte regelbundet.

Konsistensen är lite väl flytande för min smak. Det gör att den lätt kan slinka ur handen (jag är klumpig) och det går inte att plocka upp produkten från golvet. Ni vet ibland när hårinpackningar är tjockare, då går det även att fånga upp produkt ur vatten.

Jag låter den verka runt 3-5 minuter, det räcker för mitt hår. Jag har självfall, och det känns som håret blir rakare när det torkat, samtidigt som håret ser friskt och sammetslent ut. Helt klart min bästa inpackning hittills och jag vill gärna kika på de andra produkterna i serien. Doften är så god att jag inte skulle tacka nej till en parfym!

Priset är inte av det billigaste laget, men jag skulle definitivt rekommendera Shu Uemura framför någon av Kérastases som ändå går på över 300SEK i Sverige (£22.30 hos Feelunique). Kérastases inpackningar har aldrig känts annorlunda på mitt hår — än vad en inpackning för 100SEK gör.

Finns att köpa:Feelunique SE

Se fler bilder!

SHU UEMURA Moisture Velvet TreamentShu Uemura Moisture Velvet Treatment

SHU UEMURA Moisture Velvet Treament IngredienserShu Uemura Moisture Velvet Treatment Ingredients

Shu Uemura Moisture Velvet TreatmentShu Uemura Moisture Velvet Treatment

Hårinpackningar Shu Uemura Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Shu Uemura Moisture Velvet Treatment Recension, Bilder, Ingredienser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.