Skin Republic CoQ10 + Caviar Face Mask Sheet Recension & Bilder

Skin Republic CoQ10 Caviar Face Mask Sheet

Skin Republic CoQ10 + Caviar Face Mask Sheet

Skin Republic CoQ10 + Caviar är en sheetmask med funktionen att ge näring och fukt till ansiktet. På förpackningen kan jag läsa mig till att serumet ska återhämta och göra huden mer elastisk, samt skydda och minska rodnad/rödhet för ett ungdomligare utseende. Den innehåller lite parfym, men doftar inget speciellt faktist. Jag lät den sitta på i 20 minuter (rek 15-20 min) och smörjde sedan in överflödet på ansikte och hals. Det tog lite mer än 10 minuter innan jag kände att det sjunkit in ordentligt och sedan behövde jag inte lägga på ansiktskräm, det gick bra att gå direkt på makeupen. Jag tyckte inte att den minskade rödhet, för mitt ansikte blev rosigare. Men det var också den enda som hände förutom att den återfuktade bra. Själva arket passade väl sådär får jag säga. Den har inga ”krokar” för öronen och täckte inte bra runtom min näsa.

Köpte den här för att få fri frakt hos Boozt, men ångrar att jag inte valde en av de andra maskerna. Kommer inte köpa den här igen, den var inte dålig på något vis, men effekten kan jag få av andra mer prisvärda masker.

Mer information om Skin Republic och deras masker hittar du på deras sida. Där har du en enkel två-stegs test för att ta reda på vilken mask som passar ju dig och ditt behov.

Skin Republic säljs hos Lookfantastic, Boozt

Skin Republic CoQ10 + Caviar Face Mask Sheet

Skin Republic CoQ10 Caviar Face Mask Sheet Ingredients

Skin Republic CoQ10 Caviar Face Mask Sheet001

Masker Skin Republic

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.