The Body Shop Aloe Soothing Gel Recension

TheBodyShop-Aloe-Soothing-Gel

The Body Shop Aloe Soothing Gel

The Body Shop Aloe Soothing Gel har varit min stora sommarfavorit i år! Extra mycket gillar jag den när det ska på mycket foundation eller om jag bara har en svettig dag. Den stramar åt ansiktet och lämnar en friktionsfri yta som är len. Jag har inte blivit speciellt solbränd eller röd i ansiktet, men visst känns den lite kylande på. Kylan ger dock ingen långvarig effekt. Jag har använt den här tillsammans med det nya Drops Of Youth-serumet. Fungerar riktigt bra ihop och jag har en kombinerad hy.

Till vintern tror jag den blir lite för tunn, men som sagt, beroende på foundation kan den nog fungera ypperligt även då. Den har en smidig pump och kommer i en plasttub. Hygieniskt och perfekt att ha med sig överallt!

Finns att köpa: The Body Shop, 30 ml/150 SEK

Se ingredienser!

TheBodyShop-Aloe-Soothing-Gel001The Body Shop Aloe Soothing Gel

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.