The Body Shop Fijan Water Lotus

The-Body-Shop-Fijan-Water-Lotus

The Body Shop Fijan Water Lotus släpptes i början av juli och doften beskrivs som exotisk, lätt och fräsch. Den har toppnoter av mandarin och litsea, hjärtnoter är vattenlotus och ros från Fijiöarna och basnot av lätt och livlig havsbris.

Den här doften tycker jag är lite stark på mig, men den parfymerade oljan ger en subtil doft på huden. Jag har en syssling från Fiji och jag vet att hon personligen gillar ganska så starka dofter. Tyvärr reste hon vidare från Sverige innan jag fick chansen att fråga henne hur autentisk denna doften är, men kanske om något år eller så, vem vet 😉

The Body Shop Fijan Water Lotus

  • Eau de Toilette (10 ml, 95 SEK)
  • Eau de Toilette (50 ml, 265 SEK)
  • Body Butter (200 ml, 210 SEK)
  • Shower Gel (250 ml, 135 SEK)
  • Body Lotion (250 ml, 175 SEK)
  • Perfume Oil (15 ml, 155 SEK)
  • Fragrance Mist (100 ml, 195 SEK)

Finns att köpa: The Body Shop

Se fler bilder!

The-Body-Shop-Fijan-Water-Lotus001

The-Body-Shop-Fijan-Water-Lotus-Perfumed-OilThe Body Shop Fijan Water Lotus

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “The Body Shop Fijan Water Lotus”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.