The Body Shop Smoky Poppy Recensioner & Bilder

The Body Shop Smoky Poppy

The Body Shop Smoky Poppy Recensioner

Smoky Poppy Bath Bombs (6×50 g, 150 SEK)

En härligt doftande badbomb med vallmofrön som gör badet vitt och svart med sina frön. Kul med badbomber i en fin presentask och skulle själv ge denna produkten som gåva till badkars-folk 🙂

Smoky Poppy Poppy Seed Scrub (200 ml, 195 SEK)

Den varma och rökiga doften kommer verkligen fram i denna skrubb. Tror att de som gillar vanilj och kryddiga dofter komma falla för Smoky Poppy. Mycket god skrubb, känns som den tar bra samtidigt som den är återfuktande. Passar för torr till mycket torr hy, men den är inte så “klibbig” på kroppen som jag tycker The Body Shops Shea Body Scrub är.

Smoky Poppy Body Butter (200 ml, 185 SEK)

Inte för kakig eller lös i konsistensen, utan något mittemellan. Hade på mig denna häromdagen, efter att jag provat badbomberna, tillsammans med Eau de Toilette. Blev lite för mycket av Smoky Poppy den dagen kan jag säga! Smoky Poppy Body Butter är helt okej på mig, såvida den inte är över hela kroppen. Andra lättare dofter fungerar då bättre.

Smoky Poppy Eau de Toilette (30 ml, 155 SEK)

Doften intensifieras lite här, och som tidigare nämnt tror jag vanilla-lovers kommer gilla denna.

Finns att köpa: Hos TBS. Alla produkter säljs i limiterad utgåva!

Se fler bilder & swatches!

The Body Shop Smoky Poppy

The Body Shop Smoky PoppySmoky Poppy Bath Bombs

The Body Shop Smoky PoppySmoky Poppy Poppy Seed Scrub

The Body Shop Smoky PoppySmoky Poppy Body Butter
TheBodyShop-Colour-EuphoriaVallmoblomman syns igen i Colour Euphoria Makeup Collection

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.