Urtekram lanserar Coconut kroppsvård

Urtekram-lanserar-Coconut

Urtekram lanserar Coconut kroppsvård

Nu kommer ekologiska Urtekram med en ny serie ekologiska kroppsvårdsprodukter – fulla av ljuvlig kokos. Den nya serien innehåller moderna hud- och hårvårdsprodukter tänkta att användas varje dag. Kokosolja och kokosnektar tillför naturlig fukt och näring och lämnar samtidigt en mild doft av kokos. Ingredienserna känner vi igen från köket och tillsammans med nya ingredienser har Urtekram tagit fram en serie ekologiska moderna skönhetsprodukter.

Urtekram är Skandinaviens största ekologiska producent med ett stort utbud av livsmedel och hygienartiklar som bland annat säljs i matbutiker, i specialbutiker och på nätet. Alla produkter i den nya serien kroppsvårdsprodukter är ekologiska, Cosmos-certifierade, vegetabiliska, fria från konserveringsmedel och färgämnen. De har inte testats på djur.

Schampo Kokos Eko (250 ml, ca 45 SEK)

Schampot som piggar upp livlöst hår och lämnar en mild doft av kokos
Urtekram schampo innehåller ekologisk kokosnektar som tillsammans med prästkrageextrakt och algextrakt har naturligt återfuktande egenskaper och lämnar ett hår som är mjukt, rent och välhållet. En schamponering och du doftar svagt av naturlig kokos hela dagen.

Balsam Kokos Eko (250 ml, ca 45 SEK)

Jungfrukokosolja och kokosnektar gör håret mjukt och följsamt. Ett par, tre minuter med Urtekrams balsam med kokos i håret efter schamponering och det blir mjuk och följsamt med en fin doft av kokos. Balsamet innehåller ekologisk jungrukokosolja och kokosnektar som på ett naturligt sätt ger näring och fukt till håret.

Duschgel Kokos Eko (245 ml, ca 45 SEK)

Ren med ekologisk kokosnektar. Som en vanlig duschtvål – men ändå inte. Urtekram duschgel kokos innehåller ekologisk kokosnektar och diglycerol som på ett naturligt sätt rengör och återfuktar huden. Tvålen kommer i en smidig pumpflaska: Ett snabbt tryck för en klick tvål, kokosdoften kommer på köpet.

Bodylotion Kokos Eko (245 ml, ca 45 SEK)

Bodylotion med återfunktande hyualuronsyra. Urtekrams nya bodylotion innehåller ekologisk jungfrukokosolja och hyaluronsyra som tränger in snabbt och ger näring och fukt åt huden. Hyaluronsyra har fått lite av en stjärnstatus bland hudvårdsingredienser då den har visat sig mycket effektiv när det gäller att återfukta huden på ett naturligt sätt. Den förhindrar dessutom inflammationer. Även bodylotionen har en härlig doft av kokos.

Handtvål Kokos Eko (380 ml, ca 49 SEK)

Enkelt tryck ger ren och len hand. Även Urtekrams flytande handtvål innehåller ekologisk kokosnektar som hjälper till att rengöra och återfukta huden. Tvålen efterlämnar en mild doft av kokos.

Handkräm Kokos Eko (75 ml, ca 29 SEK)

Prisbelönt handkräm nu i ny tappning med skön kokosdoft. Urtekram har tidigare vunnit pris för sina mjukgörande och effektiva fuktgivande handkrämer. Nu kommer ännu en handkräm i den nya kroppsvårdsserien – Urtekrams handkräm kokos. Den innehåller ekologisk jungfrukokosolja, hyaluronsyra och haxapeptider som förutom att ge mjuka händer även har en stärkande effekt på hud och naglar.

Krämdeodorant Kokos Eko (50 ml, ca 35 SEK)

Krämdeo hindrar dålig lukt och bakterier och ger fukt till känslig hud
Urtekrams nya krämdeodorant innehåller ekologisk kokosnötnektar och hyaluronsyra som på ett naturligt sätt förhindrar dålig lukt samtidigt som den ger näring och fukt åt den känsliga huden under armarna. Den innehåller också heapeptider alphabisabolol vilket bidrar till att minska bakteriell aktivitet. Deoeffekten kommer från trietylcitrat och zinkricinoleat. Även krämdeodoranten lämnar en mild doft av kokos. Urtekram krämdeodorant kokos eko är utan aluminium.

Spraybalsam (250 ml, ca 45 SEK)

Urtekrams nya spraybalsam kan användas både som spraybalsam och som stylingprodukt. Sprayen är baserad på ekologisk kokosnektar och gör håret silkeslent. Spraybalsamet är enkelt att använda och applicera och gör att håret behåller sin naturliga fuktighet och blir enkelt att reda ut. Spraybalsamet går att använda på både torrt och fuktigt hår och lämnar en behaglig doft av kokos efter sig.

Finns i dagligvaruhandeln samt online hos Lykoimp?type(inv)g(18526256)a(1933936)

Urtekram-kokossserie

Urtekram Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “Urtekram lanserar Coconut kroppsvård”

  1. Vad roligt! Stod precis i duschen och tvättade håret med ett varuprov på ett kokosschampo från Australien ich tänkte att jag måste försöka hitta ett nytt schampo och en duschkräm med kokos. Älskar doften av kokos. Sommar!

  2. Men i vilken affär menar du typ Åhléns man vill ju ha hela serien om dom är bra o till låga priser.??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.