Viva la Diva Eyebrow Fine Liner Recension, Swatches, Bilder

VLD-Eyebrow-Fine-Liner001

Viva la Diva Eyebrow Fine Liner

Viva la Diva Eyebrow Fine Liner är en filtspetsad penna för att fylla ut brynen med små streck. Denna typ av produkt har jag varit nyfiken på riktigt länge och festade till rejält när jag såg att Viva la Diva skulle släppa den.

Eftersom jag gillar väldigt neutrala bryn och ifyllnad så är det här en produkt att vara lite försiktig med dock. Jag fick till det helt OK dock, det var nästan så det blev för mycket som jag ville ha det. Ni kan se jämförande swatches nedan tillsammans med Viva la Divas andra brynpenna 2-in-1 Eyebrow.  Eyebrow Fine Liner sitter bra på dessutom. Den torkar in fint och känns säker mot regn dessutom.

Jag hoppas fler märken släpper liknande produkter snart så jag kan testa fler. För det här är en brynpenna jag kommer fortsätta använda.

Finns att köpa: Bubblebox, 75 SEK. Hitta din Viva la Diva-återförsäljare här.

Se fler bilder & swatches!

VLD-Eyebrow-Fine-Liner002

VLD-Eyebrow-Pencils

Eyebrow Fine Liner — 2-in-1 Eyebrow

VivaLaDiva-Eyebrow-Swatches2-in-1 Eyebrow (er vänster) — Eyebrow Fine Liner (er höger)

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “Viva la Diva Eyebrow Fine Liner Recension, Swatches, Bilder”

  1. Shit va du fick till denna snyggt! För min del tar jag nog i så hemskt för det blir så mörkt på mig 😛
    Så jag brukar använde den som eyeliner istället 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.