Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow & Brow Fixing Gel Recension, Swatches, Bilder

VLD-2in1-Eyebrow-Brow-Fixing-Gel

Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow Brow Fixing Gel

Viva la Diva 2-in-1 Eyebrow & Brow Fixing Gel är tillsammans med Eyebrow Fine Liner en ny ögonbrynsprodukt.

Den här pennan är lite svag och spetsen gick av lite för snabbt. Men efter att den gick av fick den liknande form som t ex MAC Eyebrow. Jag gillar denna typen av riktigt smala och lite trubbiga brynpennor. Mycket mjuk och det går att vara lätt på handen för att få resultat.

Jag noterade dock att det är knappt någon gel i alls, men den ska innehålla 3 gram vilket  inte är så mycket heller. Pennans transparenta skydd sitter lite löst, men pennan gick att skruva ner och upp flera gånger utan problem. Hela partiet där pennan sitter gick att ta loss, men lätt att trycka tillbaka. För priset tycker jag inte detta är en bra brynprodukt som lockar mig till vidare köp.

Finns att köpa: Bubblebox, 75 SEK. Hitta din Viva la Diva-återförsäljare här.

Se fler bilder & swatches!

VLD-2in1-Eyebrow

VLD-2in1-Eyebrow-Ingredients

VLD-2in1-Eyebrow-Ingredients001

VLD-2in1-Eyebrow001

VLD-Eyebrow-Pencils

Eyebrow Fine Liner — 2-in-1 Eyebrow

VivaLaDiva-Eyebrow-Swatches2-in-1 Eyebrow (er vänster) — Eyebrow Fine Liner (er höger)

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.