Waterclouds Volume Volymgivande produkter

Waterclouds Volume

Waterclouds Volume

Waterclouds Volume är hårserien som nu relanseras en ny förbättrad formula till schampot. Jag vet faktiskt inte hur mycket den skiljer sig från den som kom först, men det kan väl knappast bli sämre hoppas jag! Jag har hunnit testa alla tre produkter minst en gång och första intrycket är att jag älskar doften. Den är syrligt sur och frisk. Kan tänka mig en ansiktsspray i denna doft för att piggna till!
Volume Ocean Mist är min favorit och den har synts till i media flera gånger. Hela serien lämpar sig främst för tunt/fint hår för att ge volym.

Waterclouds har också riktigt snygga förpackningar och förmodligen skulle dem även vinna bästa promobild om jag hade en egen tävling :). Lite synd att dem endast säljs på salong dock.

Waterclouds Volymgivande produkterWaterclouds Volume Ocean Mist / Slippery Repair Serum

VOLUME SHAMPOO (146 SEK)

Ett stimulerande volymschampo som ger långvarig och hållbar volym till både typiska skandinaviska hår och kraftigare hårtyper. Produkten innehåller extrakt från Guarana och Bambu som piggar upp håret och ger det en fylligare och tjockare känsla med maximal volym. Användning: Blöt håret, schamponera och skölj ut ordentligt. Avsluta med Volume conditioner för bästa resultat.

VOLUME CONDITIONER (146 SEK)

Ett lättviktsbalsam som både vårdar och reder ut utan att tynga ner håret. Produkten innehåller naturligt veteprotein som ger håret volym, späns och lyster samt vårdande havsmineraler och Guarana som stimulerar hårbotten. Användning: Massera in i fuktigt hår, låt sitta i några minuter för bästa effekt och skölj sedan noga ut produkten.

VOLUME OCEAN MIST (125 SEK)

En volymspray med saltvattenkänsla som ger håret stadga, definition, struktur och hållbar volym. Produkten innehåller havsmineraler direkt från golfströmmen som både vårdar och stärker håret. Användning: Sprayas på håret från ca 20 cm avstånd och styla till önskad frisyr.

Finns att köpa: Online hos Lyko.se och hos frisörsalonger i hela Sverige. 

Waterclouds Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.