Wet’nWild colorIcon Eye Shadow Palette Comfort Zone (E738) Swatches & Bilder

Wet'n'Wild Comfort Zone

WetnWild colorIcon Eye Shadow Palette Comfort Zone (E738)

Comfort Zone är en av Wet’n’Wilds nya produkter i Sverige. Paletten har 8 skuggor, alla med en mjuk, soft kvalitet och glansig finish. De känns inte så överdrivet skimriga. Definer längst ner till höger är väldigt speciell. Den ser brun/taupe ut med lite svagt skimmer, men är rejält uppseendeväckan med sin röda nyans och turkost skimmer. Den här paletten har riktigt snygga och höstliga färger så jag vet inte i vilken ända jag ska börja i!

Finns att köpa: Nelly.com [fn slutsåld]

Se swatches & bilder!

Wet'n'Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone

Wet'n'Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone

Wet'n'Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone

Wet'n'Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone

Wet n Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone (Blixt)

Wet n Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone

Wet n Wild Comfort ZoneWetnWild Comfort Zone

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

20 reaktioner till “Wet’nWild colorIcon Eye Shadow Palette Comfort Zone (E738) Swatches & Bilder”

  1. Vad fin den såg ut, riktigt fina färger. Har en annan palett därifrån och de matta färgerna i den är verkligen uruselt pigmenterade men den här såg ju otroligt fin ut.

    Sv. Ja jag tycker att Black Galaxy lacket ser riktigt lockande ut.

  2. Svar: Gillar man citrusdoft så gillar man den nog 🙂 Doftar ganska starkt först men det avtar 🙂 Ska bli kul o se hur den överlever morgondagens jobbdag + gympass 😉 hehe

  3. Sv: För att citera chefen min, ‘den är RIKTIGT gammal, jag sa ju att det skulle bli så där!’.
    Det känns typ som att det inte ens är samma borste – de har då förbättrat kvalitén AVSEVÄRT. Jag tror stenhårt på den nya varianten av denna underbara borste!

  4. Sv: Men inte så att det gör riktigt ont eller? Förklara mer, jag blir nyfiken 🙂 Jag tror inte att det finns någon medicin, för det är väl inte någon sjukdom. För min del är jag nästan bombsäker på att det bara är mina bihålor som är överkänsliga.

  5. Sv: Så känner jag varje gång jag flyger. Har testat Earplanes en gång, det hjälpte lite men inte helt (tror dock att jag satt in dom för sent), så jag har inte använt dom igen eftersom det är dyrt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.