Wet’n’Wild Mauve Outta Here Mega Last Lip Color (E907C) Recension, Swatches, Bilder

Wet’n'Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)Wet’n’Wild Mauve Outta Here

Wet’n’Wild Mauve Outta Here Mega Last Lip Color

betyg 5-

Wet’n’Wild Mauve Outta Here är en dämpad fuschia nyans med en semi-matt finish. Den drar åt en kallare ton, men ser varmare ut swatchad på armen. Läppstiftet är krämigt, men blöder inte ut i konturerna. Vad jag märkt är att den också känns lättare att applicera på torrare läppar än vad Sugar Plum Fairy är.

Jag gillar verkligen WnW’s Mega Last Lip Color. De är inte minst prisvärda, utan håller länge och känns inte svårburna på något vis. De är parfymfria och smakfria. Även ultrapigmenterade, vilket höjer betyget men sjunker något pga att stiftet inte går att vrida ner helt i hylsan. Hållbarheten gäller som vanligt runt 3 timmar och klarar en lättare lunch. Har jag ätit en riktigt middag behöver jag dock bara fylla på lite – då lite pigment från första appliceringen har gått in i huden och fastnat. Jag har dock läst att den sitter i många fler timmar på andra, så det är uppenbarligen individuellt.

Wet’n’Wild säger: Dessa 4-timmars välsittande läppfärger lämnar en matt creme-finish i en applikation. Glider lätt på läppen med en rik sammetslik färg som inte kakar sig, försvinner eller blöder. Gjord med återfuktande hudvårdsingredienser: Hyaluronic Microspheres ger en extraordinär fästningsförmåga till läppar. En exklusiv polymer komplex erbjuder en känsla av välbehag. Naturlig sjöplantsextrakt Coenzyme Q10 och vitamin A & E gör läpparna mjuka.

Finns att köpa: Pashion

Se swatches & mer bilder!

Wet’n'Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)Wet’n’Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)

Wet’n'Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)Wet’n’Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)

Wet’n'Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)Wet’n’Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)

Wet’n'Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)Wet’n’Wild Mega Last Lip Color Mauve Outta Here (E907C)

Läppstift Wet'n'Wild Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

9 reaktioner till “Wet’n’Wild Mauve Outta Here Mega Last Lip Color (E907C) Recension, Swatches, Bilder”

  1. SV: Aj då, då får vi försöka hålla huvudet över vattenytan tillsammans. Det kommer gå jättebra!!!

  2. Nä det kanske inte har varit iögonfallande, men jag har faktiskt öga för det där. Dels fick vi otroligt bra färglära i utbildningen och dels har jag alltid haft känsla för färg. Jag hoppas att jag inte låter skrytsam – det är liksom något som alltid funnits där hos mig. Jag var tex den första av oss i klassen som bemästrade att blanda basen i rätt ton med rätt underton 🙂

    Det kan ju dock ha synts – men vi vet ju alla hur folk är. Man lägger sig inte i av rädsla att såra någon eller sätta sig i en obekväm sits. Just foundationfärg är hemskt att påpeka – vad gör man snabbt åt det liksom?!

    1. Hehe ja jag fick höra senast förra veckan att jag är mörkare än vad jag påstår. Fast då visste inte personen som nämnde det att jag var insmörjd i brun-utan-sol förstås! Men jo, det är ju inget man nämner direkt när man ser någon med synlig foundation på käkbenet typ. Man har ju inte själv något ont av det men vet ju inte hur den andra ska reagera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.