Yves Rocher Soin Clarifiant Gel Cleansing Mousse Recension

Yves Rocher Soin Clarifiant Gel Cleansing Mousse

Yves Rocher Soin Clarifiant Löddrande Rengöringsgelé

betyg 3+

I behov av en ny löddrande ansiktsrengöring köpte jag denna Soin Clarifiant Gel Cleansing Mousse (75 ml, 45 kronor) för ung problemhy. Trots att den har extrakt från grapefrukt, är det bara något jag känner av flyktigt och hade gärna önskat att den hade mer doft av det. Doften nu känns mer stark, mintig och något bitter grapeaktig.

Geléformulan är mer rinnig än geléfast, och det är lätt att man får mycket produkt ut ur tuben vid de första användningarna. Den löddrar inte alls så bra som jag hade velat. När jag har smink att tvätta bort vill jag helst tvätta ansiktet två gånger för att det verkligen ska kännas extra rent. Den svider till lite mer än andra rengöringar jag använt, när jag råkat få produkten vid ögonen.

Efter tvätt känns den ibland uttorkande, ibland inte. Det varierar ganska stort på mig. Näsan brukar den dock alltid torka ut mer eller mindre. Men allt överskottsfett och orenheter är borta och jag får lite av en puderlen finish i ansiktet när det torkat. Huruvida den har någon påverkan på blemmor, finnar och acne låter jag vara osagt, men den inte har gett upphov till fler blemmor osv.

Jag har normal/kombinerad hy med torra partier på vintern. Jag kommer inte att köpa den igen, mest pga av den dåliga löddringen och för bara några femtiolappar till kan jag få något mycket bättre och drygare. Men den här var okej helt enkelt.

Finns att köpa: Yves Rocher

Ansiktsrengöring Yves Rocher Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Yves Rocher Soin Clarifiant Gel Cleansing Mousse Recension”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.