10 tomma #16 Hair Edition

10-tomma-nr16-Makeupedia

10 tomma #16 | Hårprodukter

Batiste Strength & Shine Dry Shampoo

En variant som jag förmodligen inte kommer köpa igen. Jag såg inte att håret blev direkt glansigare, men desto mer styrka möjligtvis. Den passade inte för mitt tunna hår, det blev för mycket av den goda torrheten helt enkelt.

Batiste Light & Blond Dry Shampoo

Den här ljusar upp mitt hår, samtidigt som den fyller funktionen av Batiste’s vanliga torrschampon. Den har gula pigment, som syns intorkat vid spraymynningen efter ett tag. Har köpt detta innan och blir förmodligen fler!

Batiste Smoothing Conditioning Mist

En av Batiste’s riktigt bra produkter för torra längder! Jag gillade doften riktigt mycket och den här gav bättre glans än tidigare nämnd. Så denna rekommenderar att använda i kombination med en annan, som då passar bättre för hårbotten.

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil

En favorit som jag köper igen och igen när ekonomin tillåter. Shu Uemuras produkter är dyra och riktigt bra, men inget jag känner måste finnas i min ägo jämt. Läs gärna min recension här!

Waterclouds Slippery Repair Serum

Detta serum fick jag lite problem att använda då pumpen gick sönder nästan direkt. Jag vill minnas att jag tappade den i golvet, så det var helt och hållet mitt fel. Serumet kändes inte klibbigt eller för vattnigt i håret. Jag fick hälla ut det i handen och sedan applicera, så jag har använt ganska mycket för varje gång som räckt till både längder och toppar. Men i normala fall skulle jag rekommendera den enbart längst ut i topparna.

Schwarzkopf Blonde Ultime 7-0 Dark Blonde

Köpte denna för att råda bot på ett gult misstag i håret, men denna funkade inte alls! Håret såg kallt och konstlat ut, så jag gick och köpte Nectra (se nedan). Jag vet att hårfärger alltid måste innehålla namnen ”gold”, ”golden” eller ”gyllene” för att de ska se bra ut på mig, men ibland är jag så nyfiken på produkter att jag struntar i konsekvenserna 😉

Schwarzkopf Nectra Color 7.55 Dark Gold Blonde

Har glömt hur denna var att applicera osv, men resultatet var riktigt bra och inget såg mer onormalt ut än vanligt! Jag skulle nog köpa denna igen, men nu kommer jag låta bli att mixtra med håret på ett tag.

L’Oréal Elvital Fibralogy Mask

Gillar Fibralogy-serien och speciellt denna mask som gör att håret lättare att reda ut, fylligt och följsamt. Enda nackdelen med L’Oréals hårprodukter brukar vara att de doftar ganska starkt och inte har en så exklusiv doft. Jag tröttnar på dofterna helt enkelt!

L’Oréal Elvital Fibralogy Thickness Booster

Den här blandade jag tillsammans med masken, och påförde till håret. Den är väldigt vattnig, så vill inte se den som ett serum eller olja. Att den inte gör håret tjockare för en bestående tid är självklart, men vet ärligt talat inte om den gör någon skillnad på direkten heller. Jag hade skippat denna produkten!

L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Fine Hair

Gillade sprayfunktionen på denna oljan. Perfekt när jag inte vill ha olja i händerna och få olja fördelat över längder. Jag tyckte dock den doftade lite väl mycket alkohol, men helt okej som budgetvariant.


Gillar du 10 Tomma?
Du hittar alla dessa inlägg under en och samma tagg ”10 tomma”!

Empties Inslag Recensioner Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

5 reaktioner till “10 tomma #16 Hair Edition”

  1. Fibralogy-serien gjorde ingenting för mitt hår tyvärr. Batiste Conditioning Mist har jag här hemma men har inte hunnit testa än. Får ta tag i det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.