Apolosophy Eye Pencil Charcoal Black (01) Recension, Swatches, Bilder

Apolosophy Eye Pencil

Apolosophy Eye Pencil Charcoal Black

4-

Apolosophy Eye Pencil i Charcoal Black är en svart uppskruvbar penna med en applikator i ena änden. Finishen är matt på, men har en viss glans ju fler lager. En inbyggd vässare får du också på köpet.

På vattenlinjen fäster den helt okej, och sitter mer än 8 timmar där. Men den är lite ojämn och efter en dag har pennan lämnat lite avtryck på ögonlocket. Förutom det känns den svår att rubba och inget som smetar markant. Pennan är krämig att swatcha, men känns torrare att applicera kring ögonen. En ögonfrans rök och det händer mig ytterst sällan trots torrare eyeliners & pennor. Den drar i ögonlocket när jag applicerar den på övre fransraden. Applikatorn är inte för mjuk eller hård, men fick ingen riktig användning för den. Det här är en inte jättebra, men inte så dålig penna heller.

Finns att köpa: Hos utvalda Apotek Hjärtat, 99 SEK

Se swatches & bilder!

Apolosophy Eyeliner Charcoal Black 01Apolosophy Charcoal Black Eye Pencil

Apolosophy Eye PencilApolosophy Eye Pencil

Apolosophy Charcoal Black Eye PencilApolosophy Charcoal Black Eyeliner

Apolosophy-Mascara-Eyeliner001Apolosophy Eye Pencil & Mascara

Apolosophy-Mascara-Eyeliner002Apolosophy Eye Pencil & Mascara

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.