The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel Liner

The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel Liner

The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel Liner

Rama in, definiera, förstärk och överdriv din ögonmakeup med nya Smoky 2 in 1 Gel Liner (lansering 24/7, 135 kr) från The Body Shop. Som första i sitt slag låter den här innovativa 2-i-1 gel eyelinern dig både markera ögon och bryn på de sätt som du önskar – valet är ditt!

Skarpa eller mjuka ögon – du väljer
Väck uppmärksamhet med iögonfallande ögon och utmärkande ögonbryn. Från grafiska vingar till sotade lock, och från naturliga bågar till skulpterade powerbryn – nya Smoky 2 in 1 Gel Liner är allt du behöver för att skapa den ultimata ögonmakeupen.

Den smarta geléformulan består av finkrossade och intensivt mörka pigment som blandas med Community Fair Trade-producerade oljor för att få till djup och intensitet. Den färgstarka linern är perfekt för att skapa djärva och skarpa ögonmakeuper som håller hela dagen.

Med hjälp av den praktiska borsten i locket till den bläckliknande förpackningen skapar du de exakta linjerna som du vill ha. Doppa den smala spetsen i geléfärgen och lägg en linje, kraftig eller smal, i ett enkelt drag. Välj mellan två nyanser – Carbon Black eller Carbon Brown – för att skapa en dramatisk eller mer subtil, mjukare ögonmakeup.

1001 linjer
Dina möjligheter till olika ögonmakeuper är oändliga! Rama in hela ögat för en exotisk mellanösterninspirerad look. Svep ut en elegant linje för förföriska kattögon. Eller experimentera med dubbla linjer och vingar för en skarp moderiktig ögon-makeup. Rama in dina finmarkerade ögon med definierade ögonbryn – du väljer själv hur mycket du vågar!

Beauty With Heart
Smoky 2 in 1 Gel Liner innehåller Community Fair Trade-producerad marulaolja från Eudafano Women’s Co-Operative i Namibia som ger 1,750 kvinnor tillgång till en regelbunden inkomst. Kvinnorna i kooperativet berättar att de förutom ekonomiska förtjänster även har fått entreprenörskunskaper, tydligare oberoende och en starkare självkänsla.

Finns att köpa: Hos The Body Shop 24 Juli. Pris 135 SEK

The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel LinerCarbon Black & Carbon Brown

Produktnyheter The Body Shop Etiketter:

2 reaktioner till “The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel Liner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.