Apolosophy Nail Care

Apolosophy Nail Care

Apolosophy Nail Care

Apolosophy Nail Care består av en Nail Hardener, Ridge Filler och Nail Whitener. Utöver det finns också fyra basprodukter: 01 Superbase Coat, 02 Quick Dry Top Coat, 03 Transparent och 04 French Manicure Top Coat. De övriga lacken har jag använt lite sporadiskt. Apolosophy gör riktigt bra minilack i övrigt och de andra färgade lacken jag provat torkar snabbt och täcker jämnt med ett lager.

Apolosophy Ridge Filler är en riktigt bra baslack som ger svagt rosa naglar med lite glansig finish. Det torkar in snabbt och jag har använt denna riktigt mycket. Den är dock inte så bra på att jämna ut ränder i nageln. Men som helhet ger den ett friskt utseende till naglarna och gör dem jämnare.
Nail Hardener har en blå tonad färg. Den var riktigt bra de första användningarna, men nu tycker jag den lackar sämre och har lång intorkningstid. Den har tjocknat till och är lite besvärlig att lacka med nu.

Men en annan favorit är Superbase Coat som ger en matt, vitare yta på nageln. Påminner lite om Orly Bonder, men har mattare finish och ger ingen orange tint på naglarna.

Finns att köpa: Apotek Hjärtat

Se fler bilder & swatches!

Apolosophy-Nail-Care-Packagings

Apolosophy-Nail-Care-Ridge-Filler-Nail-Hardener-Ingredients

Nail Hardener / Ridge Filler

Apolosophy-Nail-Hardener-Ridge-Filler

Apolosophy-Nail-Care

Apolosophy-Ridge-Filler

Apolosophy Ridge Filler

Apolosophy-Ridge-Filler

Apolosophy Ridge Filler

Apolosophy Nail Care

Apolosophy Nagellack Nagelvård Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

5 reaktioner till “Apolosophy Nail Care”

  1. Yes, it is. We’ve had a lot of positive feedback about it. Our website would be a good starting point to get some information about it. If you have a chance to try brand’s products please let us know your thoughts.

    All the best.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.