The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer Recension

The Body Shop Vitamin C

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer är en citrusdoftande lätt gelé. Jag har använt denna under några veckor och här är min recension.
Direkt efter applicering känns huden, precis som gelé, lite daggig på huden. Efter någon minut har den sjunkit in och ger huden en jämn lyster. Inget skimrande eller glimrande, utan naturlig lyster. Jag tycker om att använda lite foundation över på enstaka ställen. Det behövs inte så mycket i samband med denna. Glow Boosting Moisturizer anpassas till min hy väldigt bra och ger den en bra finish.

Geléer brukar alltid kännas lite åtstramande på mig och så även i detta fallet. Efter 10-15 minuter känns huden perfekt för att lägga makeup. Jag använder gärna denna vid de tillfällen då jag inte vill ha makeup alls, men ändå få lite liv i huden. Den har inte gett upphov till några extra plitor på mig eller irriterat på något annat vis.

Jag gillar verkligen den här och föredrar alltid jelly-konsistenser framför krämiga produkter. Däremot eftersöker jag mer ekologiska alternativ, så finns det någon liknande produkt från t ex iHerb så vill jag gärna veta!

Finns att köpa: The Body Shop, 295 SEK/50 ml

Se fler bilder!

The-Body-Shop-Vitamin-C-Glow-Boosting-Moisturizer

The-Body-Shop-Vitamin-C-Glow-Boosting-Moisturizer002

The-Body-Shop-Vitamin-C-Ingredients

The-Body-Shop-Vitamin-C-Glow-Boosting-Moisturizer001

The Body Shop Vitamin C

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.