Cien Welcome To The Jungle Nailpolish

Cien Welcome To The Jungle Nailpolish
Cien Welcome To The Jungle Nailpolish

Cien Welcome To The Jungle Nailpolish (8 ml/19,90 SEK) eller ”Into The Jungle Nailpolish” (Lidl har döpt kollektionen till flera namn) innehåller 13 färgade lack och ett transparent. Finns ute i butik just nu tillsammans med en annan nagelvårdskollektion. Som vanligt säljs lacken i begränsad utgåva, de finns kvar så länge lagret räcker och slutsålda produkter kommer inte in på nytt förrän nästa säsong. Men, just Ciens produkter har en tendens att finnas kvar en längre tid då de inte säljer som smör. Oftast är det dem snyggaste färgerna av en produkt som ryker först. Jag har en del roliga läpprodukter att visa snart som jag inte lyckades få tag på förra året!

Cien Welcome To The Jungle Nailpolish

Blue Rainbow (05) är en duokrom i blå och lila. Det här var det mest unika lacket i kollektionen, då övriga är av cremefinish. Jag har applicerat ett lager på swatches nedan, och tycker det räcker så. Mycket fin färg och jag hade gärna sett fler färger i duokrom. Det har samma formula som övriga lack, d v s en tjock som är väl koncentrerad och minskar de tråkiga ränderna som annars uppstår. Blue Rainbow påminde mig mest om OPIs I sea You Wear OPI (LE) från Brights-kollektionen 2015.

Laguna (07) är ett turkos cremelack som verkligen förvånade mig. Liknande färger är ofta tunna och blir randiga, men den här har en tjock konsistens som täcker 95% i ett lager. Det är två lager på swatches nedan, men jag tog en bild på ett lager som du hittar på produktsidan. Två lager blir lite knepigare då konsistensen är som nämnt tjock. Den är inte trögflytande, men jag skulle ändå rekommendera ett lager. Det verkar som att Lidl tänkt till att det ska vara så, att man ska inte behöva lager på lager. Laguna påminde mig mest om Leighton Dennys Love On The Carousel (LE).

Classy Red (13) är ett av flera röda lack i kollektionen. Jag valde detta för det var det mest neutrala, övriga var mer kalla i tonen. De har samma konsistens som övriga lack, så ett lager är swatchat på bild. Helt fantastisk formula faktiskt för att vara budget. Det har suttit på mina naglarna i tre dagar nu, utan topplack och utan att flisas. Det är inget snabbtorkande lack, men torkar ändå hyfsat snabbt för att vara av tjockare variant. Den röda nyansen tyckte jag dock såg lite varmare ut i flaskan, än vad den gjorde på naglarna.

Nagellack Cien Händer & Naglar Recensioner Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.